Відмовлено СБУ Блат

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Карім Абдулджабаров

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
15 Лис 2023
Дописи
140
Реакції
337
Бали
68
1. Ваш нікнейм: Джек Романов (колишній Карім Абдулджабаров)
2. Нікнейм порушника: СБУ
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: Грав я собі на 02 сервері ше в фракції НПУ побачив порушення від СБУ вирішив поцікавитися в своїх друзів звідки хто вони і до мене дойшла інформація шо це гравці з 05 серверу які зайшли начудити тут фігні попортити РП процес в грі Оскають всіх підрят масово порушують правила серверу і на них вже не одноразово зайшла скарга найбільше мені стало цікаво чому така людина як Артем Дегтярьов на даного гравця вже не 1 скарга залетіла за порушення ця людина вже мала сидіти з ВАРНОМ за Нон рп Держ але він ше перебуває в фракції і тут мені дуже цікаво як він ше став на звання так бистро. СБУ може вже хватає блату на підвищення та перестати не давати Догани, Звільнення?. Також питання до Каріни Безсонової шось попахує блатом даного Артема недавно закидав скаргу де було написано шо він получить ВАРН але шось він ше в фракції сидить.:unsure:
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Скарга по який Артему мав прилетіти ВАРН. На СКРІНІ видно шо він ше в Фракції і на тому самому званніписав в чат.
6. Дата порушення: 16.05.2026

Станіслав Kоломойський

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
20 Лют 2023
Дописи
280
Реакції
467
Бали
123
Вітаю.
Розпочнімо з того, що Артем Дегтярьов взагалі не був причетний до скарги, яку ви прикріпили як доказ. Тому його перебування в організації не можна вважати будь-яким порушенням.

Усе інше - це лише ваша суб’єктивна думка, яка не підтверджена жодними доказами. Якщо у вас дійсно є докази ваших слів, переподайте скаргу.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі