Розглянуто СБУ | Валера Шивчук | ДМ ЗЗ

Пауло Лоуренс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
177
Реакції
1,873
Бали
96
Ваш нікнейм: Павло Сихівський
Нікнейм гравця: Валера Шивчук
Дата порушення: 27.10.2022
Опишіть ситуацію: просто стояв на БУ ринку і він почав стріляти в машини без причини.
Скріншот/відео від свого обличчя:
Тайм-код: 0.49; 2.20

Максим Крендільок

01 | Центральна Україна.
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
254
Реакції
70
Бали
33
Вітаю
Працівник СБУ просив вас вийти з машини декілька раз чому ви не вийшли?

Пауло Лоуренс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
177
Реакції
1,873
Бали
96
Вітаю
Працівник СБУ просив вас вийти з машини декілька раз чому ви не вийшли?
На тайм коді 0.49, він просьо стріляв без причини, на таймі 2.20 він мене просив документи, але ви самі бачите відео, що мені лагало, я тоді майже не чув, що мені говороять, можливо на тайм коді 2.20 я непідкорився, але я не чув, що мені говорять, але подивіться тайм код 0.49, він там просто так стріляє.

Пауло Лоуренс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
177
Реакції
1,873
Бали
96
На тайм коді 0.49, він просьо стріляв без причини, на таймі 2.20 він мене просив документи, але ви самі бачите відео, що мені лагало, я тоді майже не чув, що мені говороять, можливо на тайм коді 2.20 я непідкорився, але я не чув, що мені говорять, але подивіться тайм код 0.49, він там просто так стріляє.
Тим паче я не був і так в розшуку, це було чітко видно по відео, я просто не чув через те, що мені глючила гра і був шум на бу ринку, бо там людне місце.

Максим Крендільок

01 | Центральна Україна.
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
254
Реакції
70
Бали
33
На тайм коді 0:49 стріляв не він.
Працівник декілька раз попросив вас зупинитись, після цего дістав зброю і заново попросив, ви це все ігнорували й пробували поїхати, через це і був відкритий вогонь не обов'язково бути в розшуку +ви спровокували його сказавши "шо ти мент,мееент,меент,****************************"-це ваші слова.Поки я бачу тільки ваші й Саші Миронова порушення.

Пауло Лоуренс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
177
Реакції
1,873
Бали
96
Працівник декілька раз попросив вас зупинитись, після цего дістав зброю і заново попросив, ви це все ігнорували й пробували поїхати, через це і був відкритий вогонь не обов'язково бути в розшуку +ви спровокували його сказавши "шо ти мент,мееент,меент,****************************"-це ваші слова.Поки я бачу тільки ваші й Саші Миронова порушення.
Як не він стріляв, на 0.49 чітко видно, що він стриляв

Пауло Лоуренс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
177
Реакції
1,873
Бали
96
По перше, він не дістав зброю по РП, по друге, я не намагався втекти, я дав газ вперед, і потім розвернувся, і так, на 0.49 він не стриляв, просто такий вид був, вибачте за це.

Пауло Лоуренс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
177
Реакції
1,873
Бали
96
І слова, про те що він "мент" це було до Саші Миронова" на нього вже є окрема жалоба, там де гравці без організації.

Максим Крендільок

01 | Центральна Україна.
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
254
Реакції
70
Бали
33
Вітаю
З працівником СБУ буде проведена профілактична бесіда+60 хвилин КПЗ
Саша Миронов був зняти з поста админ-партнера
А ви отримаєте 30 хвилин мут за МГ
Розглянуто

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі