Зачинено СБУ // Владислав Станкевич 18774 // Перевищення повноважень та звільненя без причини

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Оксана Глист

Оперуполномоченный
Реєстрування
6 Тра 2023
Дописи
98
Реакції
40
Бали
31
  1. Нікнейм гравця: Владислав Станкевич
  2. Особистий нікнейм: Оксана Глист
  3. Суть скарги: Не згоден із виданим покаранням. Ми з Данилом Глистом їхали в патрулі, як раптом нас викликали до НПУ. Як виявилось представники СБУ, які обмежували особисто мою свободу (5:56) не пускаючи в коридор, вирішили зробити нам і тільки нам переастацію, тільки тому що їм так захотілося, питання були підготовлені заздалегідь, а ми ні, половину питань було з реального життя. , і на жодне з подібних питань не відповість ні полковник нпу, ні будь-який звичайний гравець іншої фракції. Я вважаю, що це була підстава і просто злив нас 26732 і 26733 з фракції за наказом одного з адміністраторів, кому ми не подобаємося. А саме після того, як нас вигнали з нпу, адміністратор Саня Несторович сказав одному з працівників іншої фракції (не смій приймати глистів інакше будеш звільнений). Я вважаю що це не єдиний адміністратор який хотів нашого звільнення з нпу. Данила за ці 3 дні, звільнили, вчора полковник дав 2 догани і -1 звання тільки тому, що йому так сказав адміністратор, а хто конкретно не оголошується. Тайм кодів основних питань від СБУ: 2:10+
    Тайм код видалення з фракції: 6:15
    Тайм код як мене не пускали сбушники в мій коридор: 5:56
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 25.12.2023

Останнє редагування:

Владислав Станкевич

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
28 Тра 2023
Дописи
252
Реакції
418
Бали
123
Підставними вимогами до вашої перевірки були скарги на держ.порталі, з цих скарг ми вирішили перевірити ваші знання з законодавства. Під час перевірки, ми з'ясували що ви як правоохоронець, не володієте навичками з галузі правознавства. Після цієї перевірки, прийнявши спільне рішення разом з керівництвом управління Служби Безпеки, та Національної поліції міста Київ, вас визнали професійно непридатними до праці в лавах Національної Поліції. Ви не можете захищати права та свободу громадян України, не володіючи певним багажом знань.
Наказ про ваше звільнення
Відповідно до наказу хочу додати ваш вузький словарний запас та пасивну агресію, яка не притаманна працівнику державних установ

Оксана Глист

Оперуполномоченный
Реєстрування
6 Тра 2023
Дописи
98
Реакції
40
Бали
31
Підставними вимогами до вашої перевірки були скарги на держ.порталі, з цих скарг ми вирішили перевірити ваші знання з законодавства. Під час перевірки, ми з'ясували що ви як правоохоронець, не володієте навичками з галузі правознавства. Після цієї перевірки, прийнявши спільне рішення разом з керівництвом управління Служби Безпеки, та Національної поліції міста Київ, вас визнали професійно непридатними до праці в лавах Національної Поліції. Ви не можете захищати права та свободу громадян України, не володіючи певним багажом знань.
Наказ про ваше звільнення
Відповідно до наказу хочу додати ваш вузький словарний запас та пасивну агресію, яка не притаманна працівнику державних установ
Если бы всех вы так проверяли по 1 жалобе на форуме

Останнє редагування:

Роман Акулезов

Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
2 Чер 2023
Дописи
2,046
Реакції
603
Бали
198
Переглянувши повний Фрапс від співробітників СБУ можу зробити вердикт, що Вас звільнили не «без причини», причини були, а саме не знання банального законодавства. Все, що було сказано, крім пари питань є IC інформацією, багато чого з цього є на форумі в розділі законодавства. Так само якщо у вас є докази на те, що адміністратор Саня Несторович сказав слова «не смій приймати глистів інакше будеш звільнений» можете подати скаргу на адміністратора, з радістю розгляну.
Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі