Оксана Глист
Оперуполномоченный
- Реєстрування
- 6 Тра 2023
- Дописи
- 98
- Реакції
- 40
- Бали
- 31
- Нікнейм гравця: Владислав Станкевич
- Особистий нікнейм: Оксана Глист
- Суть скарги: Не згоден із виданим покаранням. Ми з Данилом Глистом їхали в патрулі, як раптом нас викликали до НПУ. Як виявилось представники СБУ, які обмежували особисто мою свободу (5:56) не пускаючи в коридор, вирішили зробити нам і тільки нам переастацію, тільки тому що їм так захотілося, питання були підготовлені заздалегідь, а ми ні, половину питань було з реального життя. , і на жодне з подібних питань не відповість ні полковник нпу, ні будь-який звичайний гравець іншої фракції. Я вважаю, що це була підстава і просто злив нас 26732 і 26733 з фракції за наказом одного з адміністраторів, кому ми не подобаємося. А саме після того, як нас вигнали з нпу, адміністратор Саня Несторович сказав одному з працівників іншої фракції (не смій приймати глистів інакше будеш звільнений). Я вважаю що це не єдиний адміністратор який хотів нашого звільнення з нпу. Данила за ці 3 дні, звільнили, вчора полковник дав 2 догани і -1 звання тільки тому, що йому так сказав адміністратор, а хто конкретно не оголошується. Тайм кодів основних питань від СБУ: 2:10+
Тайм код видалення з фракції: 6:15
Тайм код як мене не пускали сбушники в мій коридор: 5:56 - Докази (скріншот/відео):
- Дата порушення: 25.12.2023
Останнє редагування: