Розглянуто СБУ/Владос Альварез/DM kar

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Андрійович

Знов повернувся ???
Реєстрування
12 Бер 2023
Дописи
82
Реакції
32
Бали
21
1. Нікнейм гравця: Владос Альварез
2. Особистий нікнейм: Владислав Андрійович
3. Суть скарги: DM kar співробітний сбу відкрив вогонь за їзду по узбічу та признав на відео чутно все запросіть докази в співробітника він сказав що вони в нього є
4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 06.05.2023

Владислав Андрійович

Знов повернувся ???
Реєстрування
12 Бер 2023
Дописи
82
Реакції
32
Бали
21
Так навіть зараз він не розуміє свого порушення, для адміністратора він не має право зупиняти авто так як він не НПУ і в його обов'язки не входить зупиняти авто за порушення правил ПДР, якщо він скаже що має право чекаю де це написано + на відео показано DM kar прошу не флудити в темі. Також що працівник один робить на мерії? Один

Владос Галицький ☑️

Ігр.Помічник | Північна Україна
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
34
Реакції
11
Бали
13
Так навіть зараз він не розуміє свого порушення, для адміністратора він не має право зупиняти авто так як він не НПУ і в його обов'язки не входить зупиняти авто за порушення правил ПДР, якщо він скаже що має право чекаю де це написано + на відео показано DM kar прошу не флудити в темі. Також що працівник один робить на мерії? Один
Відповідаю, я там був не сам співробітник був на тереторії, оскільки СБУ не може виписувати штрафи, мною було задумане рішення відправити вас до відділку НПУ, але зловити вас не зміг оскільки ви були на великій відстані, після цього я вирішив припинити це все і піти займатись охороною Мерії Харькова.

Владислав Андрійович

Знов повернувся ???
Реєстрування
12 Бер 2023
Дописи
82
Реакції
32
Бали
21
Відповідаю, я там був не сам співробітник був на тереторії, оскільки СБУ не може виписувати штрафи, мною було задумане рішення відправити вас до відділку НПУ, але зловити вас не зміг оскільки ви були на великій відстані, після цього я вирішив припинити це все і піти займатись охороною Мерії Харькова.
Там серовно Дм кар поетому просто ждём

Реєстрування
1 Лис 2022
Дописи
265
Реакції
344
Бали
85
Адреса
Харкова
Веб-сайт
t.me
Гравець [ID: 983] понесе покарання за правилами серверу:
MG - (/pmute 10-30 хвилин)
Грубий мат - (/pmute 30-60 хвилин)
Гравець [ID: 2866] понесе покарання за правилами серверу:
DM car - (/jail 30 - 120 хвилин.)

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі