Розглянуто СБУ Вячеслав Грозний // НонРП, порушення послідовності затримання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
16 Чер 2023
Дописи
40
Реакції
33
Бали
23
  1. Нікнейм гравця: Вячеслав Грозний​
  2. Особистий нікнейм: Віталій Ловіцький​
  3. Суть скарги:​
  4. Суть скарги: я стояв у ГУ СБУ та розмовляв з співробітником по поводу того чого я повинен покинути територію сбу (він не зміг навіть назвати яка це зона а просто сказав "я вас не хочу чути я виключаю навушники" я в цій зоні якщо не помиляюсь можу знаходитись 5 хв), потім до сбу залітають 2 працівника та просто не представившись пакують (вони повинні представитись перед тим як запакувати зазначено у послідовному затримані громадян) ах да і я був в масці та зняв сумку вони по рп не бачуть мого ім'я над головою, до цього вони не отримали паспорт і навіть тоді не знали хто я. Тобто він просто запакував по нонрп бо
    1. не представився
    2. в мене була маска на лиці
    3. вони повідомили що в мене розшук но ніяк не могли знати що це я тому що не бачили моє лице "по рп в базі данних показують лице без маски, а я був у ній.
    4. ми під'їхали до НПУ він просто взяв і офнувся.​
  5. Хочу додати відповідь до відповіді на мою попередню скаргу, пане слідкуючий, вам тільки цікаво що було до цього? Він мені як ми їхали сказав "чудним образом ви покинули область" а він не чудним? Це дуже класно що адміністрації все одно на порушення збоку держ. Тобто працівник забіг і не маючи ніякої рп інформації що це я запакував це нічого? Повірте там ще дуже багато порушень які я в цю жалобу заливати не буду, з боку працівника як мінімум є 2 порушення, це - нон рп дії (він не знав що це я, в житті не пише ім'я над головою) і ще це те що він збрехав по поводу непідкори, непідкорення це відказ надавати щось наприклад паспорт, я побіг до машини щоб взяти паспорт і в мене вилетіло, це непідкорення?))) Нехай любий наш працівник сбу покаже фрапс із свого боку де я відмовився надати паспорт. Я ЗАПРОСИВ ПІДСТАВУ І КОЛИ МЕНІ ПОЯСНИЛИ Я ПОБІГ ДО МАШИНИ ВЗЯТИ ПАСПОРТ, це не брехня після цього?) Якщо ця скарга якимось чином буде відмовлена прошу відписати слідкуючому/гс держ мені в лс та пояснити детальніше чому відмовлено, або запросити ще доказів. Або я хочу особисто поговорити з працівником в спец.зв'язку та вислухати, чому він мене запакував без паспорту без нічого? в мене маска) Пане адміністратор також прошу ознайомити працівників з послідовним затриманням:)) То що працівники не знають що потрібно сначала представитись попросити паспорт а потім тільки пакувати це не мої проблеми. Він навіть до того як вилетіло він просто підлетів і попросив паспорт, дуже грамотні працівники у нашій любій сбу. Мій телеграм: @srkzmik :)))
    Тайм Коди:
    0.00 - стою говорю з робітником СБУ та питаюсь дізнатись чому я не можу знаходитись в відділені сбу, (яка це зона) я можу там знаходитись 5 хв якщо не помиляюсь
    0:05 - підлітає два працівника СБУ і пакують мене якоби за непідкору (раніше вони просили в мене паспорт я пішов до машини взяти його і в мене вилетіло) но я всеодно пішов його брати по рп, праціник на відео також не представився, а це потрібно зробити і це зазначено у послідовному затриманні грамадянин, 1 пункт.
    00:19 повідомляє що я був затриманий за непідкору
    2:44 біля нпу просто бере і офається​
  6. Докази (скріншот/відео):​
  7. Дата порушення: 28.10.25​

Нікіта Карпенко

Пенсія | Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
13 Січ 2024
Дописи
1,191
Реакції
721
Бали
253
Вітаю!

Давайте підемо послідовно: вас біля СБУ не "запакували", а попросили надати паспорт для встановлення особистості. Ви в цей момент перетягнули РП на свій бік, сказавши, що він у вас в авто, та після чого у вас ще стався виліт - тобто на цьому РП зупинилося. Проте надалі ви перезайшли в гру, повернулися до тих самих працівників СБУ (хоча самі в скарзі вказуєте на те, що нікнейму над головою не видно і ви не могли знати, чи то ті самі працівники СБУ) і самі сказали, що у вас стався "виліт" і запропонували продовжити РП, яке відбулося до "виліту". Вас взяли в кайданки за непокору, а саме, тому що перед цим ви сказали, що паспорт в машині і після цього ви "пропали" (маю на увазі стався "виліт"), але звичайні гравці в момент "виліту" у гравців не можуть бути впевнені чи був у вас "виліт" чи ви спеціально вийшли, щоб уникнути РП. Тому було розцінено як непокору на вимогу передати паспорт. Працівники СБУ не повідомили, що у вас розшук, а тільки припустили, тому що до цього ви вже почали порушувати ЗУ "Про закриті та режимні об*єкти". Поясню чому: ви вказали в скарзі, що "якщо я не помиляюсь, то можна знаходитись в цій зоні 5 хв", але це не відповідає дійсності. Хол СБУ являється охоронною територією і там можна перебувати за наявності конкретних підстав. Без наявності таких підстав особи мають покинути територію по першому проханню, інакше будуть виведені силою. Через це у вас був запрошений паспорт для встановлення особистості. Вам було надано посвідчення працівника СБУ, яке ви переглянули. Згоден, що треба було його показувати перед запитом документів - з працівником проведу профілактичну бесіду щодо цього. Коли ви були біля НПУ, у працівника СБУ стався "виліт" - інформацію я перевірив.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі