Відмовлено СБУ//Герман Біліченко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Колінз

Геній, мільярдер, плейбой, філантроп 💰
Реєстрування
24 Лип 2022
Дописи
316
Реакції
200
Бали
46
1.Нік Порушника Герман Біліченко
2.Особистий нікнейм Владислав Колінз
3.Суть скарги: Некомпетність, порушення субординації, не правомірні дії СБУ, погрози.
4.Докази -
Тиц
5.Дата 11.03.2023

Арчі Фокс

СБУ м.Дніпро назавжди в серці
Реєстрування
6 Січ 2023
Дописи
54
Реакції
11
Бали
11
Доброго дня.
Не погоджуюся з даною скаргою і прошу надати повний фрапс з самого початку розмови де видно всі порушення працівників НПУ і те що я розмовляв оффтоп чатом.
Дякую за увагу!

Останнє редагування:

Владислав Колінз

Реєстрування
24 Лип 2022
Дописи
316
Реакції
200
Бали
46
Доброго дня.
Не погоджуюся з даною скаргою і прошу надати повний фрапс з самого початку розмови де видно всі порушення працівників НПУ.
Дякую за увагу!
С самого початку там де ви погрожували, та ще тайзером вдарили?
Якщо не згодні подавайте докази, я думаю по відео добре видно і нічого не можна виправдати як ви порушуєте.

Арчі Фокс

СБУ м.Дніпро назавжди в серці
Реєстрування
6 Січ 2023
Дописи
54
Реакції
11
Бали
11
Хочу вам нагадати що ви зобов'язані надати повний фрапс так з вашими обвинуваченнями я не згодний тому що було сказано оффтоп чатом і як би ви це не обрізали це було б видно.

Владислав Колінз

Реєстрування
24 Лип 2022
Дописи
316
Реакції
200
Бали
46
Хочу вам нагадати що ви зобов'язані надати повний фрапс так з вашими обвинуваченнями я не згодний тому що було сказано оффтоп чатом і як би ви це не обрізали це було б видно.
На початку запису відео, в правому верхньому куту видно, що запис відео розпочався з цього моменту, повне відео у мене відсутнє, ооф-топ не видно, а навіть якщо би ви його почали, ви після цього знову його почали, що означає що ви не казали дії в офф-топ, окрім цього є інші моменти порушення тайзер, спілкування та інше, а тайзер на відкат не рахується, більше я не буду вам відповідати щоб не флудити у темі

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі