Розглянуто СБУ / ДМИТРО МАЗЕПА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Тимошенко

Кошовий отаман
Реєстрування
8 Лют 2025
Дописи
77
Реакції
47
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Хайсе Авторитетов
2. Нікнейм порушника: Дмитро Мазепа
3. Назва організації порушника: Служба Безпеки України (КАПІТАН)
4. Суть скарги: працівник некомпитентний, не визвав нормально адвоката, безпідставне затримання, нон рп (30 ХВИЛИН ДО ЗАТРИМАННЯ: від працівника тікала людиночка я підїхав взяв її у супровід і почав втікати після чого працівник нас розстріляв перегляньте запис цьої відеофікси за потребами у працівника, того момента я був в масці) Їду нікого не чіпаю по дорозі, зупиняє працівник сбу каже нашо ви взяли заручника, хотя я був в масці і в цей момент і я незнаю як він поняв шо це саме я потім бере мене затримує, видає розшук в авто коли ми ше навіть не приїхали в нпу і саме головне я йому не давав ні паспорт ні як не придставлсявся і він видав мені розшук незная хто я потім зачитав міранду, сказав шо викликав адвоката навіть час не засік. потім каже якусь діч шо він сфоткав лице перевірив по фотороботу хотя я в маскі незнаю шо він там фоткав, але маска в мене гарна потім без рп взяв мене закінув у тюрягу на 25 хвилин. Прошу видати максимальне покарання і якшо ви скажете неповна ситуація перегляньте відеофіксацію працівника бо він несе якусь брєдятіну.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): тиць
6. Дата порушення: 30.06.2026
ТАЙМ КОДИ:
0:40-1:00 видав мені розшук незная хто я такий, зачитав міранду

1:15-1:40 питаю видав мені розшук чи не каже: "зараз видам" хотя він видав ше в авто і це відіграв
2:15-3:00 каже дайте паспорт я питаю хто ти такой він нарешті представляється
3:20-4:00 тіпа визавав адвоката але время не засік
4:10-5:10 чогось взяв сфотографував моє облича, коли воно в масці і почав по фотороботу каже шераз почав розпізнавати особу і непонятно откуда сказав моє ім'я і почав мені шось об'яснять (І ПИТАННЯ ШО ВІН ПОЧАВ ПО ФОТОРОБОТУ????) кароче брєд повний
5:30-5:35 кричить якись пітух
6:10-6:13 опять якись пітух кричить
7:00-7:05 садить вобще без рп йому по барабану

Євген Волкер

Мл.А | Чорноморського Краю
Мл.Адміністратор
Реєстрування
30 Жов 2022
Дописи
208
Реакції
99
Бали
88
Вітаю,

Гравець #6839 Отримує покарання у вигляді Нон-рп | Варн |

2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо.

Розглянуто!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі