Відмовлено СБУ //ДМ//ЗЗ//МГ//Нон Рп дії// Тараско Бульба,Віталій Скоропад

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Алоким

Активний
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
102
Реакції
41
Бали
31
1. Нікнейм гравця:Тараско Бульба 372,Віталій Скоропад 6758726
2. Особистий нікнейм: Микола Хелл
3. Суть скарги:Катався я з другом біля СБУ потім вони почали по нам стріляти в жовтій зоні СБУ . Дальше на відео видно як Тараско Бульба не відіграв повністю Рп як це він не відкриваючи двері посадив мене в машину і після того їх закрив . Наступне віде там де він мене витягнув біля НПу . Незнаю яким дивом він відкрив Двері і затягнув мене до віділку НпУ також не відіграв РП . Потім Коли він почав мене садити в капз також Не відіграв до кінця РП ситуацію незнаю як він так швидко відкрив без ключів наручники і Капз . Перед тим Віталій Скоропад йому говорить відігравай до кінця РП і це він сказав в ігровий чат .! Хочу щоб наше Сбу краще відігровало РП ситуації ! Бо бачу їх там нічого не вчать ! Прийміть належні міри!
4. Особисті докази (скриншот/відео): (ДМ-ЗЗ) (Невідігрова РП) ( Мг+ нон рп) 5. Дата порушення: 19.03.2023

Віталій Скоропад

Західна Україна
Реєстрування
12 Жов 2022
Дописи
473
Реакції
145
Бали
48
Бажаю здоров‘я. Перед цим було сказано - оффтопом говорячи, можливо залагало і перебило, так як не дуже добрий ноут. Чому Ви не скидаєте відео як Ви обзивали нас і нашу організацію? Чому Ви не кажете, що Ви були в орінтуванні? Прочитайте функціональні обов‘язки ДБР. Дякую.

Станіслав Коваленкоо

Центральна Україні
Реєстрування
7 Січ 2023
Дописи
204
Реакції
58
Бали
33
Відмовлено!

Скарги з обрізаним фрапсом розгляду не підлягають!
Очікую повний фрапс одним відео без обрізань в новій скарзі!

ГАрного дня!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі