Відмовлено СБУ / Данило Мазепа / НРП КОП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
1 Кві 2023
Дописи
81
Реакції
31
Бали
21
  1. Нікнейм гравця: Данило Мазепа
  2. Особистий нікнейм: Рубен Варданян
  3. Суть скарги: Порушення правил затримання та статуту СБУ

3.1 Порушення - Повідомити людині права та обов'язки:
    Виключення: Якщо місце затримання є небезпечним, права та обов'язки можна роз'яснити у приміщенні державної установи. ( Не думаю що рієлторська агенція є небезпечним місцем. )
    - Ви маєте право на послуги перекладача. - не було сказано в міранді
    3.2 Порушення - Під час відпрацювання орієнтувань, повинно бути мінімум 2 працівників СБУ. - Порушення Статуту СБУ ( процесуальні дії проводила одна людина )
    3.3
    Порушення - Мене затримали по орієнтуванню , але коли я запитав що вказано в орієнтуванні він промовчав.

Тайм коди -

0:00 - 0:20 - Порушення Статуту СБУ ( Під час відпрацювання орієнтувань, повинно бути мінімум 2 працівників СБУ )
    1:37 - 1:56 - Міранда, якщо місце затримання є небезпечним, права та обов'язки можна роз'яснити у приміщенні державної установи. ( Не думаю що рієлторська агенція є небезпечним місцем. ) + не було сказано про перекладача.

08:04 - Що написано в орієнтуванні ? ( Відповідь не почув )
  4. Докази (скріншот/відео): *тик*
  5. Дата порушення: 14.01.2024

Останнє редагування:

Данило Мазепа

Полковник НПУ Харків
Реєстрування
12 Лис 2022
Дописи
56
Реакції
24
Бали
23
Здоров'я бажаю шановний гравець
Я Ст.Сержант СБУ м.Києва Данило Мазепа
Надаю відповіді на ваші притензії:
Порушення Статуту СБУ ( Під час відпрацювання орієнтувань, повинно бути мінімум 2 працівників СБУ )
Пункт статуту СБУ м.Києва

16) Під час проведення затримань або інших превентивних та службових заходів, повинно бути мінімум 2 працівників СБУ.
Примітка: Дозволяється бути без напарника в період часу з 21:00 по 09:00 годину.

Міранда, якщо місце затримання є небезпечним, права та обов'язки можна роз'яснити у приміщенні державної установи. ( Не думаю що рієлторська агенція є небезпечним місцем. ) + не було сказано про перекладача.
1) Я зачитав вам міранду по дорозі в ГУНП,Чому не в рієлторській агенції? Тому що це Громадське місце і я вважав за потрібне провести вас до автівки і по дорозі зачитати міранду(Думаю це не є страшно атже міранда вам була зачитана протягом10-25 секунд після затримання,думаю це не є велике порушення атже свої права ви зрозуміли,якщо ні ви могли попросити мене повторити)
2)Наскільки я знаю,перекладача я повинен пропонувати тільки особам на яких відкрито кримінальне провадження,так як в затриманні по орієнтуванні ви не повинні ознайомлюватись з ніякими документами перекладач вам не потрібен + також я при спілкуванні з вами зрозумів що ви ідеально знаєте нашу мову+ навіть якщо б ви були іноземцем я як Працівник СБУ зміг би донести до вас суть затримання на іноземній мові
(Якщо я все-таки повинен пропонувати послуги перекладача навіть людям які затриманні по орієнтуванню прошу написати де це сказано)

Що написано в орієнтуванні ? ( Відповідь не почув )
1)Такої відігровки в /do Не існує + в своїй відігровці я наголосив що це документ який підтверджує те що ви знаходитесь в орієнтуванні
2)Я взагалі мав повне право не ознайомлювати вас з цим документом,а показати його або адвокату(від якого ви відмовились) або уже в суді

Мої притензії до вас:
1)Чому на фрапсі в багатьох ситуаціях вас не чути?(Вдруг ви мене там ображали та порушували правила голсового чату)
2)Відігравання потипу /do Що написано в документі? є Нон РП відігровкою
3)Те що ви забули паспорт вдома,те що ви втратили свідомість "по РП" та те що ви "маєте поганий зір і не можете почитати орієнтування" можна прирівняти до перетяжки РП ситуації на свій бік

Зі своєї сторони порушень не бачу,прошу шановну адміністрацію добре розібратись з данною скаргою
Якщо я порушив якесь правило готовий взяти на себе відповідальність та нести покарання яке прирівнюється до порушень,у мене все.

Реєстрування
1 Кві 2023
Дописи
81
Реакції
31
Бали
21
Є чіткі правила затримання , які ви порушили ( такого як прочитати міранду в авто немає ні в жодному з правил )
Для вас потрібно зробити переатестацію від вашого старшого складу , якщо ви кажете що такої відігровки як /do не існує , це одна з базових команд для відігравання РП процесу , без неї - ніяк .
З приводу претензій до мене :
1.Якщо я вас ображав чи порушував правила голосового чату - пишіть скаргу
2. Якщо ви вважаєте що таке відігравання є НонРП то мені вас шкода.
3. Якщо ви в справжньому житті КОП і затримуєте людину з поганим зором ви їй теж будете казати що вона відігрує в свою сторону через те що в неї поганий зір.

Данило Мазепа

Полковник НПУ Харків
Реєстрування
12 Лис 2022
Дописи
56
Реакції
24
Бали
23
Є чіткі правила затримання , які ви порушили ( такого як прочитати міранду в авто немає ні в жодному з правил )
Для вас потрібно зробити переатестацію від вашого старшого складу , якщо ви кажете що такої відігровки як /do не існує , це одна з базових команд для відігравання РП процесу , без неї - ніяк .
З приводу претензій до мене :
1.Якщо я вас ображав чи порушував правила голосового чату - пишіть скаргу
2. Якщо ви вважаєте що таке відігравання є НонРП то мені вас шкода.
3. Якщо ви в справжньому житті КОП і затримуєте людину з поганим зором ви їй теж будете казати що вона відігрує в свою сторону через те що в неї поганий зір.
1) Вкажіть мені де забороняється читати міранду в авто
2)Я не кажу що відігровки /do не існує,читайте уважно. Відігровка запитання в /do є Нон РП(атже відігровка /do це відігровка від 3-тього лиця,про суть документа та що в ньому написано я повідомив у своїй відігровці(коли передавав вам документ))

Заборонено неправильне використання команд /me /do /try.

3)Якщо ви спочатку можете спокійно ознайомлюватись з моїм посвідченням а потім казати що у вас поганий зір то це перетяг РП у свою сторону
Намірний перетяг RolePlay ситуації на свою користь(перетяг), створення умов, за яких гравець(-і), з якими у персонажу відбувається RP-взаємодія, не має(-ють) вибору у своїх подальших дій.

Приклад: при перевірці документів працівником поліції ви кажете що ви забули права.

Реєстрування
1 Кві 2023
Дописи
81
Реакції
31
Бали
21
Давайте не будемо оффтопити . А це вам для розмислення :
Desktop Screenshot 2024.01.15 - 00.08.55.20.png
Ще трішки вас навчу, в /do коли задали запитання брехати не можна .
Наприклад : Я продавець наркотиків , а ви - покупець . Я запитаю /do В громадянина є фото/відео фіксація ? - Ви повинні відповісти /do Ні. або /do Так. - якщо у вас є фіксація , якщо у вас є фіксація а ви в /do відповили що її немає то це НРП ) , не дякуйте

Останнє редагування:

Данило Мазепа

Полковник НПУ Харків
Реєстрування
12 Лис 2022
Дописи
56
Реакції
24
Бали
23
Реєстрування
1 Кві 2023
Дописи
81
Реакції
31
Бали
21

Данило Мазепа

Полковник НПУ Харків
Реєстрування
12 Лис 2022
Дописи
56
Реакції
24
Бали
23
Шкода таких як ти , тобі хочуть порадити - навчити , а ти бичок , який не признає цього )
Прошу замітити що я до вас ставлюсь з повагою,звертаюсь на ви,та не ображаю,а ви переходьте на образи та на не дуже культурну розмову,тому робіть висновки хто з нас "бичок"

Останнє редагування:

Ілля Макогон

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
10 Бер 2023
Дописи
1,430
Реакції
565
Бали
238
Адреса
[email protected]
Вітаю Шановний Гравець
Порушень від працівника СБУ не бачу та вище була надана відповідь.
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі