Розглянуто СБУ Дмитро Добер Даніїл Мостовий

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
2 Сер 2025
Дописи
31
Реакції
11
Бали
161
1. Ваш нікнейм: Сергій Блейд
2. Нікнейм порушника: Дмитро Добер,Даніїл Мостовий
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: Мене затримав Дмитро Добер привіз до нпу Києва, після чого невідомо чому даний гравець без відігровки РП передав процесуальні дії Даніїл Мостовий, який відразу без відігровки почав мене обшукувати. Ніякого права на це не мав так як він мене не затримував, а просто втрутився в процесуальні дії. Прохання
адміністрації розглянути скаргу і винести справедливий вердикт.Дякую!!!
5. Доказ порушення:
6. Дата порушення: 28.08.2026

Останнє редагування:

Андрій Горн

Адміністратор | Центральна Україна
Адміністратор
Реєстрування
4 Січ 2025
Дописи
239
Реакції
95
Бали
217
1. Ваш нікнейм: Сергій Блейд
2. Нікнейм порушника: Дмитро Добер,Даніїл Мостовий
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: Мене затримав Дмитро Добер привіз до нпу Києва, після чого невідомо чому даний гравець без відігровки РП передав процесуальні дії Даніїл Мостовий, який відразу без відігровки почав мене обшукувати. Ніякого права на це не мав так як він мене не затримував, а просто втрутився в процесуальні дії. Прохання
адміністрації розглянути скаргу і винести справедливий вердикт.Дякую!!!
5. Доказ порушення:
6. Дата порушення: 28.08.2026
Вітаю, переглянувши докази виношу такий вердикт:
Гравець Дмитро Добер отримує покарання у вигляді деморгану 60 хвилин за порушення порушення правил UKRAINE GTA 6.19
Також співробітник СБУ отриує догану за порушення правил держ. орг 2.32.

6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху.
2.32. Заборонено порушувати правила серверу.

Переглянувши відеофіксацію зі сторони працівників СБУ було встановлено що обшук відбувався з РП відгровками, тому
автор скарги Сергій Блейд отримує покарання у вигляді бану на 1 день за порушення правил UKRAINE GTA 4.8

4.8. "Обман адміністрації" - Заборонено вводити в оману адміністрацію в будь-якому виді прояву цього.
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі