Зачинено СБУ Дніпро, НПУ Дніпро // Єгор Кожан, Саша Пелих, Арсен Лютик // DM, Стрільба без причини, NonRP

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Грейс Кеннеді

Активний
Реєстрування
3 Тра 2023
Дописи
144
Реакції
32
Бали
28
  1. Нікнейм гравця: Єгор Кожан, Саша Пелих
  2. Особистий нікнейм: Мейсон Фостер
  3. Суть скарги: Я просто їздив, як бачу що працівники СБУ Дніпро просто стріляють, ніякої стрільби від звичайних жителів не було, звісно там стріляли всі, але фігурує Єгор Кажан, також велась стрільба з даху СБУ без причини бо я та інші нічого не робили, після цієї каши приїхали НПУ, без причини запросили паспорт, а коли я почав відігрувати РП передачі паспорту мене вбив з гвинтівки працівник НПУ Саша Пелих
  4. Докази (скріншот/відео): тик // тайм-коди: 0:00 - 1:00 видно як я просто їзжю, не стріляю в СБУ, 1:00 - 1:23 стрільба без причини, 1:53 - 1:57 по мені прилітає пуля з даху СБУ без причини, 2:26 - 2:32 стрільба з даху без причини та вбили громадянина, 2:53 - 3:00 Арсен Лютик тайзер без відігровки(він відіграв коли вже вдарив), 3:36 - 3:45 Приїхало НПУ та без причину потребують паспорт, коли я по ним стріляв? 4:19 - 4:25 я відігрую РП передачі паспорт, після чого по мені прилітає пуля від працівника НПУ ''Саша Пелих''
  5. Дата порушення: 20.08.2023

Ерда Колод

Гєморофоб
Реєстрування
24 Кві 2023
Дописи
31
Реакції
21
Бали
23
Чому ж ви не написали про свою нонрп поведінку? Ви б у житті теж знаходились поряд з працівниками СБУ, які ведуть вогонь і просто так забігали (другий ваш "візит") до них на територію?

Богдан Сагайдaчний

Кошовий отаман
Реєстрування
22 Чер 2023
Дописи
95
Реакції
76
Бали
73
  1. Нікнейм гравця: Єгор Кожан, Саша Пелих
  2. Особистий нікнейм: Мейсон Фостер
  3. Суть скарги: Я просто їздив, як бачу що працівники СБУ Дніпро просто стріляють, ніякої стрільби від звичайних жителів не було, звісно там стріляли всі, але фігурує Єгор Кажан, також велась стрільба з даху СБУ без причини бо я та інші нічого не робили, після цієї каши приїхали НПУ, без причини запросили паспорт, а коли я почав відігрувати РП передачі паспорту мене вбив з гвинтівки працівник НПУ Саша Пелих
  4. Докази (скріншот/відео): тик // тайм-коди: 0:00 - 1:00 видно як я просто їзжю, не стріляю в СБУ, 1:00 - 1:23 стрільба без причини, 1:53 - 1:57 по мені прилітає пуля з даху СБУ без причини, 2:26 - 2:32 стрільба з даху без причини та вбили громадянина, 2:53 - 3:00 Арсен Лютик тайзер без відігровки(він відіграв коли вже вдарив), 3:36 - 3:45 Приїхало НПУ та без причину потребують паспорт, коли я по ним стріляв? 4:19 - 4:25 я відігрую РП передачі паспорт, після чого по мені прилітає пуля від працівника НПУ ''Саша Пелих''
  5. Дата порушення: 20.08.2023

Підтримую слова П. Ерди, і хочу зазначити що на вашому ж фрапсі видно як ви обманули співробітників СБУ «що у вас квест».
А другий ваш візит на територію немає ніякого пояснення

Денис Маршал

Новий гравець
Реєстрування
7 Сер 2023
Дописи
5
Реакції
0
Бали
1
Чому ж ви не написали про свою нонрп поведінку? Ви б у житті теж знаходились поряд з працівниками СБУ, які ведуть вогонь і просто так забігали (другий ваш "візит") до них на територію?
я-да! вопросы?

Артем Українець

Ст.Адміністратор | Східна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
1,524
Реакції
641
Бали
253
Вітаю, буде проведено спів бесіду!
Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі