Відмовлено СБУ Д//Вадим Шевченко//НРП держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ренат Краснов

03|Східна Україна.
Реєстрування
12 Кві 2023
Дописи
180
Реакції
64
Бали
33
Нікнейм гравця: Вадим Шевченко, Єгор Кожан
Особистий нікнейм: Ренат Краснов
Суть скарги: Я хотів проїхати блокпост, зупинився, відкрив вікно. Гравець який перевіряв документи нічого не говорив, я вирішив розвернутися і поїхати назад, але по мені відкрили вогонь. Потім я був безпідставно затриманий та отримав розшук нібито за "не підкорення", хоча мені навіть не говорили щось робити.
Далі фігурує гравець під нікнеймом Вадим Шевченко. Він не однократно вживав такі слова як "оффтоп" та "рп" що є meta-gaming. Також він "по рп" шукав в мене паспорт через відігровку в ГЧ, коли повинен був робити це через /try що є перетягуванням рп процесу в свою сторону. Далі він повіз мене до НПУ. Моє прохання на надання адвоката не було виконано.
Докази (скріншот/відео):
1.
- зупинка на БП, ДМ, видання розшуку.
2.
- МГ, перетягування РП процесу.
3.
- тут видно як мене ведуть до КПЗ
4.
- а тут видно як через декілька секунд я вже опинився в КПЗ, що свідчить про те, що послуги адвоката мені не були надані
Дата порушення: 18.08.2023

Реєстрування
27 Кві 2023
Дописи
35
Реакції
14
Бали
18
Суть скарги: Я хотів проїхати блокпост, зупинився, відкрив вікно. Гравець який перевіряв документи нічого не говорив, я вирішив розвернутися і поїхати назад, але по мені відкрили вогонь. Потім я був безпідставно затриманий та отримав розшук нібито за "не підкорення", хоча мені навіть не говорили щось робити.
Далі фігурує гравець під нікнеймом Вадим Шевченко. Він не однократно вживав такі слова як "оффтоп" та "рп" що є meta-gaming. Також він "по рп" шукав в мене паспорт через відігровку в ГЧ, коли повинен був робити це через /try що є перетягуванням рп процесу в свою сторону. Далі він повіз мене до НПУ. Моє прохання на надання адвоката не було виконано.
Докази (скріншот/відео):
1.
2.
3.
4.
- а тут видно як через декілька секунд я вже опинився в КПЗ, що свідчить про те, що послуги адвоката мені не були надані
1 ти сам відмовився зараз фрапс кину

Ерда Колод

Гєморофоб
Реєстрування
24 Кві 2023
Дописи
31
Реакції
21
Бали
23
Докази (скріншот/відео):
1.
2.
3.
4.
З приводу другого відео: у тебе 3-5 хвилин випрошували паспорт, а ти ухилявся (перетягування РП на себе).

З приводу 3, 4 відео: навіщо було обрізати? Можете тому, що ти вийшов з гри, коли був у кайданках? ?

З приводу прав: потрібен фрапс від початку твого затримання і до кінця, щоб це підтвердити

З приводу оффтопа: нема у РП-розділі на форумі ніде нема правила, яке забороняє відкривати оффтоп-чат словом "оффтоп", або вважає його "застарілим"

Артем Українець

Ст.Адміністратор | Східна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
1,520
Реакції
641
Бали
253
На розгляді!

Артем Українець

Ст.Адміністратор | Східна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
1,520
Реакції
641
Бали
253
Вітаю, прошу надати повний фрапс (від початку до кінця) та з тайм кодами у новій скарзі!
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі