Тьома Воздухан
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 1 Кві 2025
- Дописи
- 69
- Реакції
- 60
- Бали
- 23
- Нікнейм гравця: Владислав Договіренко
- Особистий нікнейм: Саня Борзий
- Суть скарги: Скарга спрямована на порушення правил під час мого затримання, використання зброї в зеленій зоні DM in GZ, а саме, стрільба по колесах, приписання статей які не підлягають до справи, конфіскація бронежелетів в кількості 4шт. які не рахуються зброєю, приписування закінченої рп-ситуації до наявної. Ситуація складається з двох рп-ситуацій ( 1 була закінчена смертю полковника), друга яка розпочалась з затримання). 1 рп-ситуація полягала в тому що гравець рухався на службовій машині без мігалок по зустрічній смузі, за чого чуть не сталося ДТП, я увімкнувши задню передачу виїхав до перехрестя і без порушень поїхав за СБУ-шніком. Під'їхав запитати чи не знаходиться людина в алкогольному сп'янінні чи під наркотиками, полковнику щось не сподобалось, стояв серед дороги створюючи аварійну ситуацію, після чого хотів перевірити документи і був застрелений і зник(потряпив в лікарню), що означає що рп-ситуація закінчена. Потім я поїхав на полювання, а спвробвтник ображено приїхав до мене в Київ і почав в GZ( на території полювання) пробивати колеса, я вийшов роз'яснити чому він це робить, він каже шо я в розшуку, хоча як він через 100% тоніровку може мене побачити, бред, потім я запитав чому СБУ Д знаходиться в Києві( так як на цей момент мені було не відомо що вони можуть там кататись) на що моє питання співробітник ігнорував вимагаючи паспорт, а я не розуміючи чи людина легально знаїодиться тут чи ні побоявся давати паспорт, після чого він в кайданки взяв мене, затримував затримання стоячи в машині, потім ми приїхали в НПУ Х і в мене системно пропала стаття 1.3 і виходить не було за що садити, так окей якби поновив статтю 1.3 і посадив на 30хв, так він мало того шо 4 бронежелетя забрав так ще й дописав статтю посягнення на життя правоохоронця з 1рп-ситуацію, яку він мав би забути, а на рахунок статті за носіння чи використання зброї ( якщо не помиляюсь стаття 7.1), так само не знаю де він це взяв, бо в 2 рп-ситуації зброї я не витягував і не застосовував( певно теж взяв з 1 рп-ситуації), і посадив він мене на 120хв (1год 60хв). Прагну врегулювання цієї ситуації переглянувши запис гравця.
- Докази (скріншот/відео): Попросити фрапс у співробітника СБУ, так як він його мусить зберігати на протязі чотирьох днів, бо я вів запис тільки першої рп ситуації, а він мусив проводити запис обох ситуацій.
- Дата порушення: 1.04.2025
Останнє редагування: