Розглянуто СБУ Д // Владислав Договіренко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тьома Воздухан

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Кві 2025
Дописи
69
Реакції
60
Бали
23
  1. Нікнейм гравця: Владислав Договіренко
  2. Особистий нікнейм: Саня Борзий
  3. Суть скарги: Скарга спрямована на порушення правил під час мого затримання, використання зброї в зеленій зоні DM in GZ, а саме, стрільба по колесах, приписання статей які не підлягають до справи, конфіскація бронежелетів в кількості 4шт. які не рахуються зброєю, приписування закінченої рп-ситуації до наявної. Ситуація складається з двох рп-ситуацій ( 1 була закінчена смертю полковника), друга яка розпочалась з затримання). 1 рп-ситуація полягала в тому що гравець рухався на службовій машині без мігалок по зустрічній смузі, за чого чуть не сталося ДТП, я увімкнувши задню передачу виїхав до перехрестя і без порушень поїхав за СБУ-шніком. Під'їхав запитати чи не знаходиться людина в алкогольному сп'янінні чи під наркотиками, полковнику щось не сподобалось, стояв серед дороги створюючи аварійну ситуацію, після чого хотів перевірити документи і був застрелений і зник(потряпив в лікарню), що означає що рп-ситуація закінчена. Потім я поїхав на полювання, а спвробвтник ображено приїхав до мене в Київ і почав в GZ( на території полювання) пробивати колеса, я вийшов роз'яснити чому він це робить, він каже шо я в розшуку, хоча як він через 100% тоніровку може мене побачити, бред, потім я запитав чому СБУ Д знаходиться в Києві( так як на цей момент мені було не відомо що вони можуть там кататись) на що моє питання співробітник ігнорував вимагаючи паспорт, а я не розуміючи чи людина легально знаїодиться тут чи ні побоявся давати паспорт, після чого він в кайданки взяв мене, затримував затримання стоячи в машині, потім ми приїхали в НПУ Х і в мене системно пропала стаття 1.3 і виходить не було за що садити, так окей якби поновив статтю 1.3 і посадив на 30хв, так він мало того шо 4 бронежелетя забрав так ще й дописав статтю посягнення на життя правоохоронця з 1рп-ситуацію, яку він мав би забути, а на рахунок статті за носіння чи використання зброї ( якщо не помиляюсь стаття 7.1), так само не знаю де він це взяв, бо в 2 рп-ситуації зброї я не витягував і не застосовував( певно теж взяв з 1 рп-ситуації), і посадив він мене на 120хв (1год 60хв). Прагну врегулювання цієї ситуації переглянувши запис гравця.
  4. Докази (скріншот/відео): Попросити фрапс у співробітника СБУ, так як він його мусить зберігати на протязі чотирьох днів, бо я вів запис тільки першої рп ситуації, а він мусив проводити запис обох ситуацій.
  5. Дата порушення: 1.04.2025

Останнє редагування:

Мартін Морган

ГС Держ у відставці | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2024
Дописи
1,874
Реакції
1,750
Бали
213
Вітаю, перечитавши Ваші текстові докази, передивившись всі ситуації від обличчя співробітника СБУ, виношу таке рішення:

Гравець 54592 отримає покарання: 5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут 60 хвилин.

Гравець 52769 отримає покарання: 6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60 хвилин
Також, 6.34. Заборонено позбавляти можливості пересування гравця, насильно утримувати для ООС образ, цькування, погроз та залякувань. | Мут 60 хвилин.

Гравець 48918 отримає покарання у вигляді 2\3 доган за такі порушення:
Із правил державних організацій:

2.37. Працівникам НПУ та СБУ заборонено конфісковувати предмети безпідставно.
Примітка 3: якщо гравець у якого конфіскували майно напише оскарження і його буде схвалено та буде запит на повернення конфіскованого майна - усі витрати на повернення майна буде списано з гравця, який конфіскував.
2.23. Заборонено оголошувати в розшук автомобіль/громадянина без доказів або відповідних підстав.

Також, гравець поверне конфісковані бронежилети у кількості 4 штук, або грошову винагороду за них відповідно ціні у магазині зброї.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі