Розглянуто СБУ Д / Владислав Залужний / DM CAR + затримання мого співробітника.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ростислав Котигорошко♡

Пенсія |06| Подільський Край.
Реєстрування
20 Січ 2024
Дописи
62
Реакції
63
Бали
23
  1. Нікнейм гравця: Владислав Залужний
  2. Особистий нікнейм: Ростислав Котигорошко
  3. Суть скарги: Патрулюємо ми місто з співробітником а саме Михайло Котигорошко стоїмо на світлофорі і бачимо СБУ Д на мерседесі ми вже виїжали вони почали казати , що зупиняємось НПУ , в нас по рп вікно було закрите Михайло не відкривав вікно по рп , по фактам ми би не чули , їдемо ми ремонтуватися , і у нас далі вікно закрите ,вони починають по нам стріляти , потім ми вийши розібратися , що це було, а бачу що Михайла забрали в кайданки та повезли . Порошу з цим розібратися
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 27.08.2024 20:01

Владислав Залужний♡

Старий на пенсії
Реєстрування
11 Лип 2023
Дописи
259
Реакції
93
Бали
33
Шановний співробітник НПУ Дніпра ви нас зупинили , а потім що зробили ? Правильно уїхали але на відео фіксації це не було видно ! Те що там було нон рп коли я кричав у мегафон на світлофорі у вас не було двері . На відеофіксації чутно де ви не хотіли зупинитись тому що цитую : ,,Я не НПУ Дніпро я сам по собі". Якщо так то чому ви не уйшли в клани ,якщо ви самі по собі ? Ми Михайла затримали тому що він не хотів підкорюватись вимогам співробітників СБУ за цього ми його затримали.

Ростислав Котигорошко♡

Реєстрування
20 Січ 2024
Дописи
62
Реакції
63
Бали
23
По перше ми вас не зупиняли. ( Надайте відео фіксацію де ми вас зупинили, Михайло нечайно натиснув на 7 і потім вибачився офтопом) По друге чому ми маємо зупинятися якимось авто? У вас було тонування 100 , ми по Рп вас не бачили хто сидить, звідки ми могли знати хто то? , По третьє ви відкрили вогонь в місці. по четверте ви затримали Михайла та вийшли з Гри (ухід від РП(незнаю що у вас там сталося чи інтернет чи світло, попрошу Адміністрації розібратися) Відео фіксація від Михайла :
(Тайм код 1:04)

Останнє редагування:

Ростислав Котигорошко♡

Реєстрування
20 Січ 2024
Дописи
62
Реакції
63
Бали
23
Тощо ви говорите що ми вас зупиняли то Михайло нечайно натиснув на кнопку (7) і під'їхав до вас , сказав офтопом що нечайно , і вибачився . Відео фіксаціє Михайла:

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю , розглянувши вашу скаргу, виношу свій вердикт!
Гравець Владислав Залужний #7877 отримає покарання згідно правил проєкта -
DM Car - /jail 5 - 30
Розглянуто.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі