Переглянути вкладення 206980
Якщо ти BAD cop, то у тебе повинна бути IC причина, на твої дії в грі. Я перебував на страйкболі тільки вийшов з карти, ти до мене подбіг та вдарив тайзером. Я не чинив опір, а прост стояв, Яким чином ти зрозумів що це я саме знаходжусь в орієнтуванні на страйкболі перебувало більше 5 осіб, а ти через будку побачив мій нікнейм та побіжав затримувати. Далі не показав посвідчення, також коли приїхали, хто ти такий взагалі відносно рп ситуації. Далі не правильно зачитав міранду, це сідчить про те що ти плохо знаєш КПК та ККУ та статут СБУ, тим паче правила Бед копа. Далі, ти не перевірив мій паспорт щоб переконатись що саме я знаходжусь в розшук, може це бути друга людина яка схожа на мене. Навіть не не зняв акссесуар щоб одивиться поверхносно схожий чи не схожий. Висновок: звиайне біндербоство ( або на понятній мові для тебе перетяг рп на свою сторону) просто через забор посадив в машину, потім відіграв з ботом що взяв ключи, сказав що я затриманий за то що знаходжусь в розшук і посадив. Хоча по правилам держ організацій та статуту СБУ заборонено затримувати на страйкболі( дозволено якщо людина не грає а просто перебуває). Далі нонрп дії ніяких відігровок що це саме я знаходжусь в розшуку, просто по нікнейму подивився і все. Накинув кайданки посадив через забор, навіть не дивившься кого ведешь за собою і куди сажаєш.
Якщо є откат мого затримання можешь скинути сюди посилання, а адміністратор вирішить хто прав а хто ні. Ти повинен мати откат якщо виїхав в орієнтування.