Відмовлено СБУ Д // Дольф Люнберг // Порушення правил затримання,порушення Субординації // для ЗГС держ Надії Волиньскої яка тим часово керує за СБУ Д

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло Котик

Центральна Україна [01]
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
40
Реакції
43
Бали
63
Адреса
[email protected]
  1. Нікнейм гравця: Дольф Люнберг
  2. Особистий нікнейм: Михайло Котик
  3. Суть скарги: Затримав без відео доказу як саме затримав, його відео доказ починається з того що я вже в кайданках, спирався на статтю 15 пункт 1 про Службу Безпеки України ця стаття це "Порушення громодянского порядку" він затикав рот говорив що ми не розбираємось це було в Діскорд каналі в мене є часть відо доказа після чого почав говорити зі мною на "ТИ" та пояснив що в мене нема етикету\субординації та чому він повинен спілкуватись по субординіції но в неї четко прописано що Держ службовець повинен доримуватись правил субординації та в ніякому случаї не порушувати ці правила, після чого коли я спілкувався з адвокатом щоб прояснити що сталось, Дольф Люнберг запхав мені кляпа в рота що повністью не є допустимим, коли він не справився з адвокатом він відпустив мене по причині "в мене стрій тому я йду" сказавши мені погрозу що "після цього зі мною розбереться". Прошу наказати цього держ службовця тому що це не в перший раз. (( не знаю все є на відео доказах чи ні за ранее вибачаюсь якщо чогось нема )) (( на протязі всього ролику чутно діскорд канал але дуже погано вибачаюсь за це ))
  4. Докази (скріншот/відео):
    Тайм код: 0.1 секунда затримання, (( це відео просто як він мене затримав ))
    Тайм код: все що в цьому відео то важливе ((дуже прошу щоб подивились все відео))
  5. Дата порушення: 05.06.2024

Олександр Юрчишин

Полковник ДКВС | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
2,135
Реакції
1,157
Бали
253
Вітаю!
Докази які ви надали не працюючі, створіть нову скаргу з працюючими доказами
1717625899408.png

Відмовлено!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі