Зачинено СБУ Д / Максим Туманчик / NonRp затримання без підстави

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Боліваров

Новий гравець
Реєстрування
7 Лют 2025
Дописи
4
Реакції
1
Бали
3
  1. Нікнейм гравця: Максим Туманчик
  2. Особистий нікнейм: Артем Боліваров
  3. Суть скарги: Безпідставне затримання (повний опис нижче)
  4. Докази (скріншот/відео):
    (переглядати до 3:30, бо потім він кудись відійшов)
  5. Дата порушення: 19.02 Суть ситуації:
    У відеоматеріалі вказано, що мене було затримано по причині "продаж та вживання наркотичних засобів", а пізніше мене було арештовано за "хуліганство", хоча знову підстав до цього відсутні. Користуючись КПКУ, розділом V, статтею 12, було порушено: пункт 1, пункт 2, пункт 4, пункт 5 (чудово видно на відеоматеріалі що цього було відсутньо), користуючись КПКУ розділом VI, статтею 13, було порушено пункт 2 що робить моє затримання безпідставним. Я збирав пляшки для здачі макулатури та отримання грошей. Цих пунктів достатньо, щоб зробити моє затримання недійсним. Прошу: покарати працівника СБУ Д Максима Туманчика у вигляді догани, або грошової компенсації чи застосувань законів примусу. Прошу надати на розгляд генералу ГУ СБУ м. Дніпра.

Артем Боліваров

Новий гравець
Реєстрування
7 Лют 2025
Дописи
4
Реакції
1
Бали
3
P.S слово "оффтопом" є недійсним щодо відеоматеріалу, тому під час його перевірки прошу не звертати увагу на слова сказані після вживання слів "оффтоп, оффтопом".

Ілюшка Лаурен ♡

Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
668
Реакції
1,136
Бали
153
Вітаю!
Якщо у вас є відео фіксація до затримання, то надайте, будь ласка. У вас фрапс розпочинається з того, де ви вже були в кайданках!

Артем Боліваров

Новий гравець
Реєстрування
7 Лют 2025
Дописи
4
Реакції
1
Бали
3
Вітаю!
Якщо у вас є відео фіксація до затримання, то надайте, будь ласка. У вас фрапс розпочинається з того, де ви вже були в кайданках!
Нажаль у мене відсутній відеоматеріал до початку затримання. Можете звернутись до самого працівника СБУ Д Максима Туманчика, можливо він Вам надасть відеоматеріал для повної картини ситуації.

Ілюшка Лаурен ♡

Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
668
Реакції
1,136
Бали
153
Нажаль у мене відсутній відеоматеріал до початку затримання. Можете звернутись до самого працівника СБУ Д Максима Туманчика, можливо він Вам надасть відеоматеріал для повної картини ситуації.
На мою думку, ви повинні надати відео фіксацію тут, тому що ви власник скарги і за некоректну скаргу несете відповідальність. Якщо ви подаєте скаргу, то від вас повинні бути всі докази порушення мого співробітника. Якщо ви збирали алкоголь (Але ви відіграли, що збирали макулатуру), то можна відіграти через RP чат, що ви збирали алко, і будете нести кримінальну відповідальність за 27 статтю ККУ. Якщо у вас є якісь питання, або хочете до вирішувати ситуацію, напишіть мені в тг @Spatbuska. Не хочу офтопити.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі