Розглянуто СБУ Д//Назар Веремієнко//NonRP Дії, NonRp Держ, масові порушення правил держ. організацій

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Тра 2023
Дописи
125
Реакції
106
Бали
48
1. Нікнейм гравця: Назар Веремієнко
2. Особистий нікнейм: Дімочка Мілфхантер
3. Суть скарги: Стояли собі на контах та розмовляли з другом, приїхали нон рп копи та пов'язали, все побачите на фрапсі. Хотілося б, щоб цих людей звільнили, та дали хочаб пару варнів, та ЗЧС фракцій. Тому що як на мене, настільки нагла нон рп відігровка лише заради тих 30 тисяч, це просто неприпустимо.
4. Докази порушення: тик (тайм-коди: 7:00 - ми просто стоїмо, розмовляємо та приїзджає СБУ. 7:20 - кайданки в воді, погана рп відігровка кайданок. 8:45 - посадив в машину без рп-відігровки. 9:20 - повна відсутність процесуальних дій, гравець навіть не подивився мою особу, не подивився паспорт та не представився, просто взяв кайданки та посадив, раджу подивитись вже до кінця фрапсу. 9:50 - погана рп відігровка.)
5. Дата порушення: 14.05.24

Павло Мельник.

Майор СБУ Д 03
Реєстрування
12 Гру 2023
Дописи
23
Реакції
1
Бали
6

До мене притензій немає бути в мене все відіграно.Я нічого не порушив

Реєстрування
10 Тра 2023
Дописи
125
Реакції
106
Бали
48

До мене притензій немає бути в мене все відіграно.Я нічого не порушив
По вашому тут немає порушень? Ви перевірили паспорт в відділку, хоча мали б прямо в порту. Сузуя був в шлемі, по лицю ви його впізнати не могли, тобто не могли зразу взяти в кайданки. Це вже нон рп

Артем Таран

Military Tactical
Реєстрування
16 Жов 2023
Дописи
162
Реакції
228
Бали
48
Вітаю!
Переглянувши вашу скаргу, та проаналізувавши ситуацію, зробив висновок
Гравець на ім'я Назар Веремієнко #88463, порушив статут, та порядок затримання особи, за що його буде звільнено з фракції Служби Безпеки міста Дніпро та покарання у вигляді: NonRP - /jail 30-60
Розглянуто!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі