- Реєстрування
- 3 Гру 2023
- Дописи
- 874
- Реакції
- 467
- Бали
- 123
- Нікнейм гравця: #102315
- Особистий нікнейм: Денис Шевцов
- Суть скарги: Данний працівник приїхав на маючи друге звання у фракціі що вже порушуе 2.26 Заборонено покидати територію відділку 1/2 рангу покарання - догана/звільнення далі цей працівник почав перевищати свої повноваження і почав наказувати мені щоб я відкрив АКПП йому та працівникам МОЗ на що я відмовив тому що доповіді в рацію і дозволу не було(на той момент я був старший на ВЧ) 7.4 Для пропуску цивільних, військовослужбовців, державних осіб, військовослужбовці зобов'язані засвідчити особу людини. Я питав в нього посвічення яке він мені відмовився надавати а це вже порушення 3.1 Представитись, перед тим як попросити документи під час перевірки - покарання - попередження/догана він спитав мое посвічення після чого я попросив його надати посвічення після чого він відмовився це робити , я потребую як мінімум 2 догани а як максимум звільнення
- Докази (скріншот/відео):
- Тайм коды: 00:00 Приїхав на СТЗ до ВЧ на 2 званні, 0:06 Питаю в нього посвічення, 1:00 Надае мені наказ який порушуе мій Статут, 1:15 відмовлюе мені в наданні посвічення, 2:41 втручается Адмін та намагаеться йому пояснити що він не прав але йому байдуже почав звинувачувати адміна в некомпетентності,
- Дата порушення: 25.11.24