Вася Ломаченко
Поважний гравець
- Реєстрування
- 24 Тра 2023
- Дописи
- 152
- Реакції
- 143
- Бали
- 88
- Нікнейм гравця: Олександр Корнієнко, Ростик Джокер
- Особистий нікнейм: Сергійко Малюк
- Суть скарги: дані особи затримали мене за допомогою пг тацзер на зброю, потім дані особи не представилися мені, не хотіли показувати мені те що я знаходжусь в орієнтуванні, почали розповідати що я в орієнтуванні навіть не ідентифікували мою особу також дана особа просила паспорт коли в мене його не було також особа на ім'я Ростик Джокер МГшив. Також шановні слідкуючі запросіть у співробітників фрапс як вони мене затримали!!!!
- Докази (скріншот/відео): тиць 1. 0:40 не представились просто зачитали міранду, 2. 0:43 без ідентифікації стверджує що я в орієнтуванні, 3. 4:08 особа розповідає якщо я не буду в орієнтування він мені гроші виплатить, 4. 8:02 я сказав особі щоб вона відкрила двері адвокату вона сказала добре а потім різко відмовила, 5. 8:58 особа запрошує паспорт але я говорив шо паспорт вдома, 6. 9:25 порушення субординації в оффтоп там людина використовувала МГ, 7. 10:35 нон рп дії особа каже передай паспорт по рп навіть потім в продовжені розмови не закрила оффтоп, 8. 10:55 погрози форумом та порушення субординації МГ.
- Дата порушення: 11.04.2024