Схвалено СБУ Д// Порушення правил серверу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вася Ломаченко

Поважний гравець
Реєстрування
24 Тра 2023
Дописи
152
Реакції
143
Бали
88
  1. Нікнейм гравця: Олександр Корнієнко, Ростик Джокер
  2. Особистий нікнейм: Сергійко Малюк
  3. Суть скарги: дані особи затримали мене за допомогою пг тацзер на зброю, потім дані особи не представилися мені, не хотіли показувати мені те що я знаходжусь в орієнтуванні, почали розповідати що я в орієнтуванні навіть не ідентифікували мою особу також дана особа просила паспорт коли в мене його не було також особа на ім'я Ростик Джокер МГшив. Також шановні слідкуючі запросіть у співробітників фрапс як вони мене затримали!!!!
  4. Докази (скріншот/відео): тиць 1. 0:40 не представились просто зачитали міранду, 2. 0:43 без ідентифікації стверджує що я в орієнтуванні, 3. 4:08 особа розповідає якщо я не буду в орієнтування він мені гроші виплатить, 4. 8:02 я сказав особі щоб вона відкрила двері адвокату вона сказала добре а потім різко відмовила, 5. 8:58 особа запрошує паспорт але я говорив шо паспорт вдома, 6. 9:25 порушення субординації в оффтоп там людина використовувала МГ, 7. 10:35 нон рп дії особа каже передай паспорт по рп навіть потім в продовжені розмови не закрила оффтоп, 8. 10:55 погрози форумом та порушення субординації МГ.
  5. Дата порушення: 11.04.2024

Люба Корабель

02 | Західна Україна
Реєстрування
13 Чер 2023
Дописи
99
Реакції
46
Бали
23
Вітаю, розглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:
Працівник Оликсандр Корнієнко отримує покарання у вигляді: PG - /jail 60.
Із працівником Ростик Джокер отримує попередження за MG.
Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі