Аліна Чміль
Новий гравець
- Реєстрування
- 31 Гру 2024
- Дописи
- 14
- Реакції
- 1
- Бали
- 8
- Вік
- 21
1. Нікнейм гравця:
Саша Єрхонов ID: 1860
2. Особистий нікнейм:
Ігор Коваленко ID: 26795
3. Суть скарги:
Порушення правил UKRAINE GTA
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин
6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин
Порушення "Загального статуту СБУ"
3.4 Проводити затримання тільки з напарником
Примітка: У період з 21:00 до 10:00 дозволено виконувати службову діяльність поодинці.
Також хочу додати що даний працівник, зупинив мене за їзду без номерних знаків хоча він не мав не це право так як не працює в НПУ. І за його словами це було прописано в статуті - хоча я там подібного нічого не знайшов.
Докази (Скріншот/Відео):
Відео 1 Відео 2
Відео 1 (тайм коди)
0:30 - почав мене зупиняти
2:50 - PG (ударив мене тайзером коли я по ньому відкривав вогонь)
Відео 2 (тайм коди)
0:20 - Почав дивитись моє обличчя по базі даних хоча навіть маску не зняв
3:40 - Посадив в КПЗ
Дата порушення:
24.01.2025
Саша Єрхонов ID: 1860
2. Особистий нікнейм:
Ігор Коваленко ID: 26795
3. Суть скарги:
Порушення правил UKRAINE GTA
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин
6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин
Порушення "Загального статуту СБУ"
3.4 Проводити затримання тільки з напарником
Примітка: У період з 21:00 до 10:00 дозволено виконувати службову діяльність поодинці.
Також хочу додати що даний працівник, зупинив мене за їзду без номерних знаків хоча він не мав не це право так як не працює в НПУ. І за його словами це було прописано в статуті - хоча я там подібного нічого не знайшов.
Докази (Скріншот/Відео):
Відео 1 Відео 2
Відео 1 (тайм коди)
0:30 - почав мене зупиняти
2:50 - PG (ударив мене тайзером коли я по ньому відкривав вогонь)
Відео 2 (тайм коди)
0:20 - Почав дивитись моє обличчя по базі даних хоча навіть маску не зняв
3:40 - Посадив в КПЗ
Дата порушення:
24.01.2025