Розглянуто СБУ Д/ Ростiк Пепюк/ Порушення правил затримання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
16 Чер 2023
Дописи
20
Реакції
24
Бали
13
  1. Нікнейм гравця: Ростiк Пепюк
  2. Особистий нікнейм: Бенджамін Франклін
  3. Суть скарги: Даний працівник СБУ разом зі своїми колегами почали стріляти по моєму автомобілю, в наслідок чого мій транспортний засіб був пошкоджений, я вийшов з автомобіля, після чого мене було затримано (Моє затримання було абсолютно безпідставне, так само як і зупинка мого транспортного засобу за допомогою вогнепальної зброї), дані працівники не давали ніяких попереджень і просто відкрили вогонь (Докази -
    ). Після чого я був затриманий як я вже і говорив раніше незаконно, даний працівник не представився, не показав свого службового посвідчення, не зачитав повністю мої права, після чого я був доставлений до відділення НПУ Д і співробітники не чекаючи адвоката просто беруть і дають статті. У всій цій ситуації і бачу масові порушення з боку працівників СБУ Д.
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 29.08.23

Мінато Ямагуті

Новий гравець
Реєстрування
25 Тра 2023
Дописи
22
Реакції
1
Бали
11
Мій нік: Максиміліан Капоне
1. Я був старшим по званю в цій розвідкі, людина була зупинена за те що її авто схоже на те яке вкрали (заходимом статут мвс Загальний там є в правилах чому можна зупиняти авто) а задержана по стат'ї 1.8 (непідкорення)
2. Ви вкрали мій перший фрапс, на ньому видно що вам не одноразово давали попередження, ви уїхали, по машині був відкритий вогонь тим самим зупинено вас.
3. Далі вам представились в віділку НПУ м.Дніпра також Адвоката було викликано і він не вийшов на зв'язок протягом 5 хвилин, тож ми мали по статуту повне право посадити вас.

Артем Кривий

Активний
Реєстрування
17 Гру 2022
Дописи
234
Реакції
58
Бали
28
Вітаю, гравцю Ростiк Пепюк буде видано догану за порушення Процесуального кодексу
Гравця Бенджамін Франклін буде покарано за порушення правил проєкту а саме:
Перетяг RP в свою сторону - /jail 60

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі