Відмовлено СБУ Д/ Ростiк Пепюк/ Порушення статуту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
16 Чер 2023
Дописи
20
Реакції
24
Бали
13
  1. Нікнейм гравця: Ростiк Пепюк
  2. Особистий нікнейм: Бенджамін Франклін
  3. Суть скарги: Даний працівник затримав мене з незрозумілої для мене причини, працівник не представився і не надав своє службове посвідчення. Міранда повністю зачитана не була, але сама суть порушення в тому, що я попросив надати мені адвоката і надати фіксацію (на доказах все видно) після чого дані працівники не надали мені адвоката і дали мені статті. За часом можна побачити що дані працівники і не намагалися надати мені державного адвоката. Так само ці працівники дуже суворо порушують правила дорожнього руху
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 29. 08. 2023

Мінато Ямагуті

Новий гравець
Реєстрування
25 Тра 2023
Дописи
22
Реакції
1
Бали
11
1. Мій нікнейм: Максиміліан Капоне
2. Я був напарником, а також старшим на цій розвідкі, відповідальність цього співробітника беру на себе.
3. Надаю відкат, на якому ви побачите: Міранду як тільки взяли в кайданки, за шо були задержані, адвоката викликали він не откликнувся за 5 минут і по статуту повне право мали садити людину за непідкорення. Плюс людина вирізала фрагмент відео де їй кажуть шо адвокат не прибув за часом.
4.

Реєстрування
16 Чер 2023
Дописи
20
Реакції
24
Бали
13
1. Мій нікнейм: Максиміліан Капоне
2. Я був напарником, а також старшим на цій розвідкі, відповідальність цього співробітника беру на себе.
3. Надаю відкат, на якому ви побачите: Міранду як тільки взяли в кайданки, за шо були задержані, адвоката викликали він не откликнувся за 5 минут і по статуту повне право мали садити людину за непідкорення.
4.
Бажаю здоров'я, пане Максиміліан Капоне, спасибі що надали додаткові докази порушення саме з вашого боку, тому що зупинка і затримання було без підстав, було відрито вогонь без трьох попереджень, також ви не представилися, не надали ваше службове посвідчення, адвоката ви так само не викликали, хоча я просив про це, ви просто проігнорували мою вимогу, на яку я маю повне право відповідно до закону України.

Мінато Ямагуті

Новий гравець
Реєстрування
25 Тра 2023
Дописи
22
Реакції
1
Бали
11
Бажаю здоров'я, пане Максиміліан Капоне, спасибі що надали додаткові докази порушення саме з вашого боку, тому що зупинка і затримання було без підстав, було відрито вогонь без трьох попереджень, також ви не представилися, не надали ваше службове посвідчення, адвоката ви так само не викликали, хоча я просив про це, ви просто проігнорували мою вимогу, на яку я маю повне право відповідно до закону України.
Заходьте в загальний статут мвс, там написано причини за якими можемо зупиняти, ваший автомобіль похожий був на тей що знаходиться в розшуку, по поводу попереджень як що людина дуже далеко уїхала і точно чула 2 попередження то не обов'язково давати 3 бо людина уїде, представились вам вже біля нпу, адвоката викликали по дорозі до нпу пройшов час він не відповів навіть, і згідно статуту мали право садити, ніхто не ігнорував ваші вимоги!

Реєстрування
16 Чер 2023
Дописи
20
Реакції
24
Бали
13
Заходьте в загальний статут мвс, там написано причини за якими можемо зупиняти, ваший автомобіль похожий був на тей що знаходиться в розшуку, по поводу попереджень як що людина дуже далеко уїхала і точно чула 2 попередження то не обов'язково давати 3 бо людина уїде, представились вам вже біля нпу, адвоката викликали по дорозі до нпу пройшов час він не відповів навіть, і згідно статуту мали право садити, ніхто не ігнорував ваші вимоги!
Шановний, ви зараз просто перекручуєте ситуацію так як вам вигідно, тим паче ви назвали причину затримання непідрокення, а зараз ви говорите про те, що я проходжу за орієнтуванням. Як я вже і відповідав вам раніше, ваші дії мають порушення, а саме безпричинна зупинка і затримання, ви не представилися і не надали службове посвідчення, порушення правил застосування зброї, адвоката не викликали, і мене незаконно посадили в КПЗ. Будь ласка, дайте адміністації розглянути цю ситуацію. Дякую

Мінато Ямагуті

Новий гравець
Реєстрування
25 Тра 2023
Дописи
22
Реакції
1
Бали
11
Шановний, ви зараз просто перекручуєте ситуацію так як вам вигідно, тим паче ви назвали причину затримання непідрокення, а зараз ви говорите про те, що я проходжу за орієнтуванням. Як я вже і відповідав вам раніше, ваші дії мають порушення, а саме безпричинна зупинка і затримання, ви не представилися і не надали службове посвідчення, порушення правил застосування зброї, адвоката не викликали, і мене незаконно посадили в КПЗ. Будь ласка, дайте адміністації розглянути цю ситуацію. Дякую
вибачте але вам потрібно пройти мед.осмотр, тому що причина задержання була непідкорення, а причина зупинки що автомобіль схожий на тей який знаходиться в розшуку. Ви не знаєте про шо кажете, з початку ви казали шо міранду ніхто не сказав, потім причипились до іншого.

Мінато Ямагуті

Новий гравець
Реєстрування
25 Тра 2023
Дописи
22
Реакції
1
Бали
11
Також я і говорив до цього вам представились в віділку нпу, порушень не бачу, що до застосування зброї то все правильно, ви не зупинились, вогонь було відкрито по машині!

Олександp Шмідт

Всех снять- все поднять
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
218
Реакції
105
Бали
48

Вітаю,не по формі,відео має бути завантажене через відеохостінг «ютуб»

зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі