Хан Скайл
01 | Leader Sakura
- Реєстрування
- 1 Січ 2023
- Дописи
- 134
- Реакції
- 71
- Бали
- 33
- Нікнейм гравця: Руслан Бердега | 53374
- Особистий нікнейм: Хан Скайл
- Суть скарги: nonRP дії від працівника СБУ. Та порушення статуту. BH (BunnyHop) - Це використання стрибків під час бігу для швидшого пересування.
Обов'язки гравців державних організацій (силові структури)
4. Проводити затримання і патрулювання тільки з напарником (у період з 21:00 до 10:00 дозволено виконувати службову діяльність поодинці). Час на відео - 16 година.
Також людина повинна була дізнатися хто я такий, а не від фонаря взяти інформацію. Як моє Прізвисько та ім'я, як я виглядаю, але Ви можете побачити, що я знаходжусь в масці, яке закриває обличчя. Ще перевірка документів - але цього всього не було.
Також, Міранду ніхто толком не зачитав, адвоката не викликав.
СТАТУТ СБУ Д:
РОЗДІЛ Х, Частина 1:
РОЗДІЛ Х, Частина 4:
Статут МВС:
Розділ 2:
8. Порушувати внутрішній статуту своєї організації – П/Д/З.
18. Патрулювання районів області у одиничному складі екіпажу – Д/З.
Розділ 3:
7. Перевіряти документи, що засвідчують особу громадян, якщо є дані, що дають підстави підозрювати їх у скоєнні злочину;
12. Вимагати від громадян подання документів та ліцензій з метою підтвердження законності обігу зброї;
13. На вимогу громадян працівник МВС зобов'язаний пред'явити службове посвідчення у відкритому вигляді для ознайомлення;
14. На вимогу громадян викликати їй адвоката у місце тимчасового триманнфя (КПЗ) або при проведенні судового засідання.
- Докази (скріншот/відео): *Відео*
00:25 - почав вже стріляти тайзером
00:32 - тікає від вогню
00:48 - використовує БХ - це вже порушення серверу.
01:09 - БХ
02:15 - нонРП дії. - Дата порушення: 17.09.23
Останнє редагування: