Відмовлено СБУ Д

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Маркус Фікс

𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
589
Реакції
1,107
Бали
113
  1. Нікнейм гравця: 163111
  2. Особистий нікнейм: Максимка Дніпровський
  3. Суть скарги: Я працював на фермі підїзжає СБУ починаєт одевать кайданки не перевіривши мене(але цього на фрапсі не було ).
  4. Я хочю щоб працівник СБУ представил фрапс как он меня затримував тому що він мене навіть не перевірив а просто взяв і повязав.
  5. Ще таке питання я працюю на на роботі чи мають права мене затримувати коли я працюю?
  6. Співробітники зобов’язані:
    1) Показувати посвідчення громадянину
  7. Потім коли ми приїхали до НПУ він почав казати (ми с тобою чекаємо адвоката) від коли співробітник має право розмовляти на ти ?
  8. Потім він в мене запитав паспорт і не відстігнув кайданку
  9. Тайм-коди- 0.10 казав шо я не маю права на адвоката
  10. 2-34 почав розмовляти зі мною на ти
  11. 3-18 запитав паспорт не відстігнувши кайданку
  12. 14-22 посадив в кпз
  13. Після чого ми поїхали в НПУ і він навіть не показав своє посвідчення хто він по дорозі він сказав що я не маю права на адвоката
  14. Докази (скріншот/відео): тут
  15. Дата порушення: 17.10.2024

Денис Ратніков

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Лис 2023
Дописи
50
Реакції
69
Бали
33
  1. Нікнейм гравця: 163111
  2. Особистий нікнейм: Максимка Дніпровський
  3. Суть скарги: Я працював на фермі підїзжає СБУ починаєт одевать кайданки не перевіривши мене(але цього на фрапсі не було ).
  4. Я хочю щоб працівник СБУ представил фрапс как он меня затримував тому що він мене навіть не перевірив а просто взяв і повязав.
  5. Ще таке питання я працюю на на роботі чи мають права мене затримувати коли я працюю?
  6. Співробітники зобов’язані:
    1) Показувати посвідчення громадянину
  7. Потім коли ми приїхали до НПУ він почав казати (ми с тобою чекаємо адвоката) від коли співробітник має право розмовляти на ти ?
  8. Потім він в мене запитав паспорт і не відстігнув кайданку
  9. Тайм-коди- 0.10 казав шо я не маю права на адвоката
  10. 2-34 почав розмовляти зі мною на ти
  11. 3-18 запитав паспорт не відстігнувши кайданку
  12. 14-22 посадив в кпз
  13. Після чого ми поїхали в НПУ і він навіть не показав своє посвідчення хто він по дорозі він сказав що я не маю права на адвоката
  14. Докази (скріншот/відео): тут
  15. Дата порушення: 17.10.2024
Вітаю шановний гравець.
Відповідаю на ваші звинувачення.
  • Я хочю щоб працівник СБУ представил фрапс как он меня затримував тому що він мене навіть не перевірив а просто взяв і повязав.
    Ви знаходились в орієнтуванні, за рп процесом, ви були схожі на людину яка розшукується, щоб переконатися в дійсності розшуку, ви були затримані, задля встановлення особистості.

• Ще таке питання я працюю на на роботі чи мають права мене затримувати коли я працюю?
  • 1) Співробітники можуть відпрацьовувати орієнтування згідно системи СБУ.
    2) Співробітникам СБУ заборонено затримувати людей, які перебувають в орієнтуванні в наступних місцях:
    - Картелі міста Київ та міста Дніпро (Західний картель - Київ, Східний картель - Дніпро)
    - Порт м. Дніпро "Контейнери" (за 10 хвилин до початку та 10 хвилин після їх відкриття)
    - Страйкбол (дозволяється затримувати гравця, якщо він не приймає участі в страйкболі, тобто просто перебуває на території страйкболу)
    - Приміщення лікарні з застосуванням тайзеру. Примітка: дозволяється затримати за допомогою кайданок

• Потім він в мене запитав паспорт і не відстігнув кайданку
      Таймкод відігрування: 3:34

• Тайм-коди- 0.10 казав шо я не маю права на адвоката
      таймкод 2:25

Стосовно посвідчення, моя провина, мав предоставити, але вилетіло з голови, признаю

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі