♣Artur Faretti♣
D.Faretti my love <3
- Реєстрування
- 12 Січ 2024
- Дописи
- 507
- Реакції
- 357
- Бали
- 123
- Нікнейм гравця: Мирослав Олегович
- Особистий нікнейм: Артурчік Фаретті
- Суть скарги: Все почалось з того, що я прийшов на блок пост . Підходить до мене співробітник Служби безпеки України та говорить "Ставимо авто біля білого бусика, зараз вас будуть перевіряти". Далі підходить, не представившись почав говорити відкриваємо двері, багажник. Говорю що не буду виконувати це , адже від нього йде порушення , а саме не передався ( КПКУ) . Далі говорю співробітнику на яких підставах він хоче перевірити мій автомобіль ( відповідно до закону про Служби безпеки України , ст 5.1 п. 1. Співробітник повинен ознайомитися із законодавчою базою громадян ). На що він мені говорить " В країні діє військовий стан від 24.02.2022 року " . Проте відповідно до закону "Про запровадження військового стану" проведено 5 серпня 2024 року. Тут уже не ознайомлений із законодавчою базою та ввів мене в оману. Проте підстава "військовий стан" не має права на перевірку громадянам просто так. Згідно закону про Службу безпеки України стаття 6 п.3 співробітники право на проведення перевірки документів, проте співробітник не ознайомив мене з цим, чим порушив ст5.1 п.1 закону про Службу безпеки України. Далі він бере і просто залишає місце проведення процесуальної дії, погрожуючи мені, що або я надаю йому те що треба або постою на БП і поїду потім в ІТТ після перевірки . Далі він знову підходить до місця проведення процесуальних дій , я знову запитую свої питання, та побачивши полковника Служби безпеки України хочу запитати в нього, чому співробітники не ознайомлені із законодавчими позиціями, я підбіг до нього, сказав щоб пройшов за мною та йду назад до автомобіля. Співробітники взяли і затримали . Далі по прибуттю у ГУ він викликає адвоката і говорить що на відповідь є 2 хв , проте на відповідь завжди є 3 хвилини та на приїзді 5 хвилин У правилах взаємодії з адвокатами Служби безпеки України міста Дніпра прописано, що на відповідь є 3 хвилини , на приїзді 10 . Тут співробітник також ввів мене в оману надавши неправдиву інформацію. Далі він виписує розшук та садить до ІТТ. Висновок : Співробітник Служби Безпеки України не ознайомлений із законодавставами України виїхав на БП , вводить в оману громадянин та порушує Законодавства та статут Служби Безпеки України , саме а він порушив Ст 5.1 п.1 , Статут , 2.1, 2.13
Таймкоди :
Відео 1 : таймкод 1:15 - початок РП .
Таймкод 2:00 - незнання законодавства ( не вiповiв вiдповiдно до якого закону вони мають право на перевірку ) . + порушив КПКУ не надавши посвідчення.
таймкод 2:40 - введення в оману + незнання коли вийшов закон про військовий стан ( незнання законодавства ).
Таймкод 2:55 - погрози, а саме погрожує, якщо я буду тут стояти, потім він перевірить та я поїду в ІТТ, або я зараз відкриваю автомобіль.
Таймкод 3:10 просто йде від проведення процесуальних дій.
Таймкод 5:00 - відмова в названих статтях за якою він має перевіряти документи / обшукувати авто
Відео 2 :
Таймкод 2:20 - початок процесуальних дій заново
Таймкод 3:20 кличу їхнього полковника для розмови ,він почав уходити , я побіг за ним .Покликав та пішов назад, проте співробітники затримали . Відео 3 :
Таймкод 7:00 - співробітники закликають адвоката , і говорять,що на лише відповідь 2 хвилини і на приїзді 3 , хоча в правилах взаємодії з адвокатами прописані в СБУ Д написано на відповідь 3 і на приїзді 10 - Докази (скріншот/відео): відео 1, відео 2 , відео 3
- Дата порушення: 26.02.2025
Останнє редагування: