Важливо СБУ | Заявка на посаду Полковника СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Дилер

Поважний гравець
Лідер
Реєстрування
5 Гру 2023
Дописи
290
Реакції
125
Бали
443
photo_2026-09-14_16-16-32.jpg
​

Вимоги від кандидата:

— Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями.
— Вік від 15 років.
— Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення.
— Мати Role Play NickName за формою Ім'я_Прізвище.
— Знати правила лідерів/правила серверу/правила організацій.
— Мати можливість приділяти в день 3 години для гри.
— Мати мікрофон.
— 3 ранг в фракції

1. Ваш ігровий NickName, та ID:
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:
4. Чи був у вас досвід на посаді? (якщо так - розпишіть):
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
6. Ваш тег в Telegram:
7. Ваш логін в Discord:
8. Ваш справжній вік (Чи готові підтвердити свій вік):
9. Які в вас є ідеї для фракції:
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду Полковника?:
11. Місто в якому живете:
12. Звання у організації:

Примітка:
Спам, копіювання заявок - відмова
Банальні ідеї - відмова
Використання ШІ заборонюється!
​

Толя Куліш

Новий гравець
Реєстрування
19 Чер 2026
Дописи
9
Реакції
0
Бали
6
Толя Куліш 11243
Так, звісно
Так, звісно
Був підполковником СБУ 07
Влад Куліш
6. Ваш тег в Telegram:
@kul1sh_t0lya
7. Ваш логін в Discord:
@s1mple.2012
скоро 14 (+-)
1) Покращувати рп-дисципліну
2) Проводити цікаві рп-лекції та рп-тренування
3) Робити достатню к-ть наборів та агітацій
4) Припинити проведення банальних лекцій, такі як "Графік роботи" і тд
5) Проводити практичні заняття і тренування "Штурм будівлі" (відповідно до підрозділів)
Я відповідальний, адекватний, готовий до своїх обов'язків, серйозно ставитись до даної посади
Київ
5
1000003958.jpg

Крістофер Моррісон

Новий гравець
Реєстрування
16 Вер 2023
Дописи
5
Реакції
4
Бали
357
1. Ваш ігровий NickName, та ID: Крістофер Моррісон [8539]
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так звісно
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так готовий
4. Чи був у вас досвід на посаді? (якщо так - розпишіть): Так був досвід , пару місяців назад , я розвивав організацію настільки настільки міг , старався молодих гравців навчати і заохочувати працювати у нас в організації , платив великі преміїї зі свого кармана , щоб заохочувати усіх робити все тільки краще для організації і показувати що вони не роблять це просто так.
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Боднарук Максим
6. Ваш тег в Telegram:mad:maxum_sim
7. Ваш логін в Discord: ghost3969
8. Ваш справжній вік (Чи готові підтвердити свій вік): 18 (так готовий , пітверджу так як ви захочете)
9. Які в вас є ідеї для фракції:Ідей у мене дуже багато незнаю чи вистачить мені місця їх розписати .
1.Хотів би розпочати з того що би почав проводити більше тренуваня і підготовлювати людей
12. Звання у організації:1

Крістофер Моррісон

Новий гравець
Реєстрування
16 Вер 2023
Дописи
5
Реакції
4
Бали
357
1. Ваш ігровий NickName, та ID: Крістофер Моррісон [8539]
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:Так ознайомлений .
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так готовий .
4. Чи був у вас досвід на посаді? (якщо так - розпишіть):Так був досвід , пару місяців назад , я розвивав організацію настільки настільки міг , старався молодих гравців навчати і заохочувати працювати у нас в організації , платив великі преміїї зі свого кармана , щоб заохочувати усіх робити все тільки краще для організації і показувати що вони не роблять це просто так.
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Боднарук Максим
6. Ваш тег в Telegram: maxum_sim
7. Ваш логін в Discord: ghost3969
8. Ваш справжній вік (Чи готові підтвердити свій вік): Мені 18 , так готовий пітвердити свій вік .
9. Які в вас є ідеї для фракції: Ідей у мене дуже багато . Але роспишу основні .
1.Хочу старатись проводити більше часу в ігрі для того щоб робити тренування , набори , лекції, повишати людей (щоб вони не чекали по пару днів ), а також багато займодій з іншими фракціями ,їздити на орейнтування .
2.Зібрати велику дружну сім*ї тому що організація першим діло будується на довірі і дружбі а потом на всьому іншому .Зробити дану організацію найкращою і найактивнішою на сервері . Я готовий відати всі сили весь свій час для розвитку .
3. Після кожних тренувань і після кожних виїздів (ГРП , спільні тренування тощо) . Якщо всі себе гарно показають , не позорять і показують все на вищому рівні , з моєї сторони будуть хороші премії ,ліпшим працівникам тижня і місяця будуть подарунки (Але звісно такі щоб не портили економіку сервера)

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду Полковника?: Дивіться сказати що я найліпший я незможу сам за себе , це скажуть інші . Тому я скажу шо я просто готовий на все за ради того щоб розвивати і покращувати дану організацію .
11. Місто в якому живете: Тбілісі, Грузія (також досить часто Брно ,Чехія залежить від пори року )
12. Звання у організації: Сержант [3] (Але я роблю дальші накази для підвищення)

Богдан Авганг

Новий гравець
Реєстрування
26 Сер 2026
Дописи
6
Реакції
3
Бали
6
1. Ваш ігровий NickName, та ID: Богдан Авганг
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: так
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: так
4. Чи був у вас досвід на посаді? (якщо так - розпишіть): Так раніше був підполковником в НПУ міста Києва
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Богдан Зарюгін
6. Ваш тег в Telegram: zariugin
7. Ваш логін в Discord: bobkizar
8. Ваш справжній вік (Чи готові підтвердити свій вік): 22 так
9. Які в вас є ідеї для фракції: Так, перш за все хочу здійснити негласну перевірку працівників СБУ НПУ та ВРУ на корупційну складову та нерозголошення службової інформації. Здійснити співпрацю з іншими гравцями серверу на засадах партнерста для подальшої співпраці та здобуття корисної інформації. Вести відповідальну особу з керівного сладу яка відповідно графіку буде нести службу та слідкувати за співробітниками яких допустила до несення служби та в разі надзвичайних подій першою прибувати на різні надзвичайні ситуації. Проводити заняття з вогневої підготовки та здійснювати перевірку знань співробітників з приводу знаня та дотримання заходів безпеки з вогнепальною зброєю. Здійснювати нагляд за різними угрупуваннями та навідь можливо контрольні закупки зброї та накротичних засобів для подальшого документування та притягнення до кримінальної чи адміністративної відповідальності. Здійснювати вербування особи яка в подальшому буде приставленна до угрупування за для здобувуття корисної інформації. Здійснити що дежневий збір керівного складу для подальшого планування роботи на тиждень.
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду Полковника?: Я люблю порядок та маю безліч прикольних ідей для покрашення роботи фракції, дуже компанійський та в мене є одне правило завжди захисти свого правий він чи ні. А потім вже зясовуй обставини та приймай рішення.
11. Місто в якому живете: Кропивницький
12. Звання у організації: Капітан СБУ

Анастасія Верховен

З-L СБУ | Чорноморський край
Реєстрування
30 Сер 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
158
Вік
20
1. Ваш ігровий NickName, та ID: Анастасія Верховен, 12298
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так ознайомлена!
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так готова!
4. Чи був у вас досвід на посаді? (якщо так - розпишіть): Стояла на заступнику лідера, у МОЗ на 07!
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Анастасія
6. Ваш тег в Telegram: @soccxx_19
7. Ваш Логін в Discord: @molka_18
8. Ваш справжній вік (Чи готові підтвердити свій вік): 20 років, Так готова!
9. Які в вас є ідеї для фракції: Я думаю що до преміювання, введення окремої системи мотивації та додаткових премій для співробітників, які тримають порядок у штаті в нічний час (коли активність фракції зазвичай падає) це буде великий +, для СБУ також і для тих хто отримає премію. Також новенькі які вступили у фракцію СБУ, чи навіть співробітники вищого рангу, для них треба зробити, проведення симуляцій екстремальних ситуацій (наприклад, захоплення в заручники співробітника СБУ), де співробітників навчають правильно вести переговори, не піддаватися на провокації та діяти за регламентом, якщо так їх навчати, будемо впевнені що у орієнтуванні у них проблем не буде. А що до інакших фракцій чи цивільних, також є маленька ідея, проведення лекцій та екскурсій для цивільних та працівників інших держструктур з метою покращення іміджу СБУ, роз'яснення прав громадян та популяризації вступу до лав організації.
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду Полковника?: Я вже маю успішний досвід роботи на керівній посаді Заступника лідера у МОЗ, тому чудово розумію структуру внутрішньої роботи фракцій, специфіку заповнення звітності, роботу з форумом та принципи управління особовим складом, вмію знаходити спільну мову з бійцями, грамотно вирішувати конфліктні ситуації всередині колективу та підтримувати високий рівень дисципліни й субординації.
11. Місто в якому живете: Львів
12. Звання у організації: Ст. Сержант [4]
​

Толя Куліш

Новий гравець
Реєстрування
19 Чер 2026
Дописи
9
Реакції
0
Бали
6
Толя Куліш 11243
Так, звісно
Так, звісно
Був підполковником СБУ 07
Влад Куліш
6. Ваш тег в Telegram:
@kul1sh_t0lya
7. Ваш логін в Discord:
@s1mple.2012
скоро 14 (+-)

1) Покращувати рп-дисципліну
2) Проводити цікаві рп-лекції та рп-тренування
3) Робити достатню к-ть наборів та агітацій
4) Припинити проведення банальних лекцій, такі як "Графік роботи" і тд
5) Проводити практичні заняття і тренування "Штурм будівлі" (відповідно до підрозділів)
Я відповідальний, адекватний, готовий до своїх обов'язків, серйозно ставитись до даної посади
Київ
5Переглянути вкладення 444297
UPD: 9.4
Проводити лекції графік роботи, субординація, особливо для молодшого складу або ж коли порушення по цим темам будуть часті + преміювання за хорошу роботу

Микола Дилер

Поважний гравець
Лідер
Реєстрування
5 Гру 2023
Дописи
290
Реакції
125
Бали
443
Вітаю! Розглянувши заявки, виношу вердикт:

Схвалені кандидати:
Анастасія Верховен
Богдан Авганг
Крістофер Моррісон

Відхилені кандидати:
Толя Куліш - Замалий Вік

Обзвон відбудеться о 17:30 (Час може змінитися за тех. причин) Якщо час зміниться, то Вас буде повідомлено. Прошу кандидатів поставити тег [К/3-L СБУ]NickName

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі