Важливо СБУ | Заявки на звання Майора [9] [Open]

Юра Задверняк

⚖️🕵️| 01 |
Лідер
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
441
Реакції
823
Бали
138
Текст абзацу (11).png

У цьому розділі здійснюється прийом заявок на Майора Служби безпеки України.
У разі невідповідності встановленим вимогам заявка буде відхилена без додаткового розгляду.

Вимоги до кандидата

1. Вік 15+ років (можливі виключення).
2. Наявність Discord та Telegram із відкритими особистими повідомленнями.
3. Відсутність блокувань за критичні порушення правил проєкту.
4. RP NickName у форматі Ім'я_Прізвище.
5. Однаковий NickName у грі та на форумі.
6. Знання правил серверу, правил державних організацій та внутрішніх документів СБУ.
7. Можливість приділяти службі не менше 3 годин на день.
8. Наявність справного мікрофона.
9. Навички командної роботи та комунікації.
10. Базове розуміння структури та діяльності СБУ.
11. Мінімальне спеціальне звання —
3

Форма подачі заявки

1. Ігровий NickName:
2. Чи ознайомлені Ви з правилами проєкту, державних організацій та СБУ?
3. Чи готові Ви нести відповідальність у разі дострокового залишення посади?
4. Чи маєте досвід перебування на керівних посадах? Якщо так — вкажіть який.
5. Ім'я та прізвище:
6. Telegram (@):
7. Discord:
8. Вік:

9. Ваші ідеї щодо розвитку СБУ:
10. Чому саме Ви повинні обійняти цю посаду?
11. Місто проживання:
12. Поточне спеціальне звання в СБУ:

Додаткова інформація

• Подання двох і більше заявок від одного кандидата — відмова.
  • Копіювання чужої заявки — відмова.
  • Флуд або офтоп у темі — відмова.
  • NickName на форумі повинен відповідати ігровому.
  • Відсутність Telegram або Discord — відмова.

Артем Шеманський

Новий гравець
Реєстрування
25 Тра 2026
Дописи
2
Реакції
0
Бали
6
1. Ігровий NickName: Артем Шеманський
2. Чи ознайомлені Ви з правилами проєкту, державних організацій та СБУ? Так, повністю ознайомлений.
3. Чи готові Ви нести відповідальність у разі дострокового залишення посади? Так, готовий.
4. Чи маєте досвід перебування на керівних посадах? Якщо так — вкажіть який. Так. Маю досвід перебування на керівній посаді у СБУ, проводив лекції, тренування, перевірки знань співробітників та допомагав в організації роботи фракції.
5. Ім'я та прізвище: Артем Шеманський.
6. Telegram (@): @Artem_Shishman
7. Discord: a_r_t_e_m_1_3
8. Вік: 14 років.
9. Ваші ідеї щодо розвитку СБУ: Планую регулярно проводити тренування та лекції, допомагати новим співробітникам освоюватися у фракції, підтримувати дисципліну, організовувати більше спільних спецоперацій і покращувати взаємодію між підрозділами.
10. Чому саме Ви повинні обійняти цю посаду? Я відповідальний, дисциплінований, добре знаю правила проєкту та СБУ, маю досвід роботи у фракції, вмію працювати з особовим складом і готовий приділяти достатньо часу розвитку організації.
11. Місто проживання: Біла Церква.
12. Поточне спеціальне звання в СБУ: Капітан.

Сайрен Попович

Новий гравець
Реєстрування
12 Лип 2026
Дописи
6
Реакції
1
Бали
3
1. Ігровий NickName: Сайрен Попович
2. Чи ознайомлені Ви з правилами проєкту, державних організацій та СБУ? Так, повністю ознайомлений із правилами лідерів, проєкту та організації.
3. Чи готові Ви нести відповідальність у разі дострокового залишення посади? Так, готовий отримати покарання у разі дострокового залишення посади.
4. Чи маєте досвід перебування на керівних посадах? Якщо так — вкажіть який. Ні, прямого досвіду на керівних посадах немає, але маю високу мотивацію.
5. Ім'я та прізвище: Надам особисто під час обзвону.
6. Telegram (@): @ve4nomal
7. Discord: bruski0783
8. Вік: 15 років
9. Ваші ідеї щодо розвитку СБУ: Антикорупційні рейди: проведення регулярних та раптових перевірок державних структур на факт хабарництва. Робота під прикриттям: впровадження оперативників у кримінальні синдикати для збору доказів та викриття схем. Розвиток підрозділу: бажаю зайняти посаду майора саме в ГУ БКОЗ (Головне управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю).
10. Чому саме Ви повинні обійняти цю посаду? Я максимально відповідальний, комунікабельний та вмію знаходити спільну мову з колективом. Попри відсутність прямого досвіду, маю свіжий погляд на розвиток підрозділу та готовий приділяти фракції багато часу для підняття її ефективності.
11. Місто проживання: Рейк'явік
12. Поточне спеціальне звання в СБУ: Молодший Лейтинант (10 ігровий рівень, глобальних покарань/блокувань не мав).

Останнє редагування:

Юра Задверняк

⚖️🕵️| 01 |
Лідер
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
441
Реакції
823
Бали
138
📢 Заявки на звання Майора СБУ закрито!

Схвалені кандидати:
1. Сайрен Попович
2.
Артем Шеманський

Дякуємо всім за проявлений інтерес до служби в лавах СБУ.

🗓 Обзвон відбудеться 19.07.2026 о 21:00

Просимо всіх кандидатів за 10 хвилин до початку перебувати в голосовому каналі «Очікування обзвону».
Увага! У разі виникнення технічних причин час проведення обзвону може бути змінено.
🔖 Усім кандидатам необхідно встановити Discord-тег за формою:
[К/М-р СБУ]

Дмитро Покровський

Шановний гравець
Реєстрування
29 Лип 2024
Дописи
27
Реакції
42
Бали
18
1. Ігровий NickName: Дмитро Покровський
2. Чи ознайомлені Ви з правилами проєкту, державних організацій та СБУ? Так
3. Чи готові Ви нести відповідальність у разі дострокового залишення посади? Так
4. Чи маєте досвід перебування на керівних посадах? Якщо так — вкажіть який.
Маю, майорка НПУ, а також знання роботи силових структур (реал лайф)
5. Ім'я та прізвище: Дмитро Котов
6. Telegram (@): @csxus
7. Discord: @undertaker6628
8. Вік: 20
9. Ваші ідеї щодо розвитку СБУ: Підтримувати існуюче
10. Чому саме Ви повинні обійняти цю посаду? гарний фітбек, та бажання грати)
11. Місто проживання: Київ
12. Поточне спеціальне звання в СБУ: 3

Артем Шеманський

Новий гравець
Реєстрування
25 Тра 2026
Дописи
2
Реакції
0
Бали
6
1. Ігровий NickName: Артем Шеманський
2. Чи ознайомлені Ви з правилами проєкту, державних організацій та СБУ? Так, повністю ознайомлений.
3. Чи готові Ви нести відповідальність у разі дострокового залишення посади? Так, готовий.
4. Чи маєте досвід перебування на керівних посадах? Якщо так — вкажіть який. Так. Маю досвід перебування на керівній посаді у СБУ, проводив лекції, тренування, перевірки знань співробітників та допомагав в організації роботи фракції.
5. Ім'я та прізвище: Артем Шеманський.
6. Telegram (@): @Artem_Shishman
7. Discord: a_r_t_e_m_1_3
8. Вік: 14 років.
9. Ваші ідеї щодо розвитку СБУ: Планую регулярно проводити тренування та лекції, допомагати новим співробітникам освоюватися у фракції, підтримувати дисципліну, організовувати більше спільних спецоперацій і покращувати взаємодію між підрозділами.
10. Чому саме Ви повинні обійняти цю посаду? Я відповідальний, дисциплінований, добре знаю правила проєкту та СБУ, маю досвід роботи у фракції, вмію працювати з особовим складом і готовий приділяти достатньо часу розвитку організації.
11. Місто проживання: Біла Церква.
12. Поточне спеціальне звання в СБУ: Капітан.

Сайрекс Попович

Новий гравець
Реєстрування
10 Лип 2026
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
1. Ігровий NickName:Сайрекс Попович
2. Чи ознайомлені Ви з правилами проєкту, державних організацій та СБУ? так
3. Чи готові Ви нести відповідальність у разі дострокового залишення посади? так
4. Чи маєте досвід перебування на керівних посадах? Так, на Майорці ДСНС 02
5. Ім'я та прізвище: на обзвоні скажу
6. Telegram (@): @SayrexBezdar
7. Discord: james_.6666
8. Вік: 14
9. Ваші ідеї щодо розвитку СБУ: Підтримувати стабільну роботу СБУ, швидко реагувати на проблеми всередині фракції та створити комфортну атмосферу для служби а також планую зробити акцент на довірі всередині колективу, щоб кожен співробітник розумів свої обов'язки та міг розраховувати на підтримку керівництва.
10. Чому саме Ви повинні обійняти цю посаду? Маю хороший рівень RP, вмію швидко приймати рішення в складних ситуаціях, відповідально ставлюся до своїх обов'язків та легко знаходжу спільну мову з колективом.
11. Місто проживання: Indiana, USA
12. Поточне спеціальне звання в СБУ: 7 (Ст. Лейтенант)

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі