Важливо СБУ | Заявки на звання "Майор" [ВІДКРИТО]

Денис Попіл

Генерал СБУ
Лідер
Реєстрування
4 Лип 2026
Дописи
58
Реакції
9
Бали
53
У цьому розділі здійснюється прийом заявок на Майора Служби безпеки України

1786994030379.png
​

Вимоги до кандидата​

1. Вік 15+ років (можливі виключення).
2. Наявність Discord та Telegram із відкритими особистими повідомленнями.

3. Відсутність блокувань за критичні порушення правил проєкту.
4. RP NickName у форматі Ім'я_Прізвище.
5. Однаковий NickName у грі та на форумі.
6. Знання правил серверу, правил державних організацій та внутрішніх документів СБУ.
7. Можливість приділяти службі не менше 3 годин на день.
8. Наявність справного мікрофона.
9. Навички командної роботи та комунікації.
10. Базове розуміння структури та діяльності СБУ.
11. Мінімальне спеціальне звання —
5

1786994030379.png

Форма подачі заявки​

1. Ігровий NickName:
2. Чи ознайомлені Ви з правилами проєкту, державних організацій та СБУ?
3. Чи готові Ви нести відповідальність у разі дострокового залишення посади?
4. Чи маєте досвід перебування на керівних посадах? Якщо так — вкажіть який.
5. Ім'я та прізвище:
6. Telegram (@):
7. Discord:
8. Вік:
9. Ваші ідеї щодо розвитку СБУ:
10. Чому саме Ви повинні обійняти цю посаду?
11. Місто проживання:
12. Поточне спеціальне звання в СБУ:

1786994030379.png

​

Додаткова інформація​

• Подання двох і більше заявок від одного кандидата — відмова.
  • Копіювання чужої заявки — відмова.
  • Флуд або офтоп у темі — відмова.
  • NickName на форумі повинен відповідати ігровому.
  • Відсутність Telegram або Discord — відмова.

Останнє редагування:

РусланПрокопенко

Новий гравець
Реєстрування
3 Вер 2026
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
  1. Ігровий NickName: Руслан Прокопенко
  2. Чи ознайомлені з правилами проєкту, державних організацій та СБУ?: Так, ознайомлений з правилами проєкту, державних організацій та внутрішніми документами СБУ. Готовий дотримуватися встановлених правил та виконувати свої службові обов’язки.
  3. Чи готові Ви нести відповідальність у разі дострокового залишення посади? : Так, готовий нести відповідальність відповідно до встановлених правил та умов перебування на посаді.
  4. Чи маєте досвід перебування на керівних посадах? Якщо так — вкажіть який. : Так, маю досвід роботи в колективі та виконання організаційних завдань. Готовий застосувати отриманий досвід для ефективного керування особовим складом.
  5. Ім'я та прізвище: Унченко Руслан Володимировч
  6. Telegram (@): https://t.me/Maloy20261
  7. Discord: ruslan_uchenko1213
  8. Вік: 20 лет
  9. Ваші ідеї щодо розвитку СБУ: Покращення дисципліни та командної роботи особового складу, регулярне проведення навчань і перевірок знань, підвищення активності співробітників та якісної взаємодії між підрозділами. Також вважаю важливим підтримувати здорову атмосферу в колективі та мотивувати співробітників розвиватися в СБУ.
  10. Чому саме Ви повинні обійняти цю посаду?: Вважаю, що зможу відповідально виконувати обов’язки на цій посаді, організовувати роботу особового складу та підтримувати дисципліну. Готовий приділяти достатньо часу службі, працювати в команді, приймати обґрунтовані рішення та відповідати за свої дії. Маю мотивацію розвивати СБУ та зробити свій внесок у розвиток організації.
  11. Місто проживання: ДНЕПРО
  12. Поточне спеціальне звання: Молодший Лейтенант

Останнє редагування модератором:

Ілля Загородній.

Новий гравець
Реєстрування
25 Вер 2026
Дописи
4
Реакції
0
Бали
3
1. Ігровий NickName:Ілля Загородній
2. Чи ознайомлені Ви з правилами проєкту, державних організацій та СБУ?Так Точно
3. Чи готові Ви нести відповідальність у разі дострокового залишення посади: Так Точно
4. Чи маєте досвід перебування на керівних посадах? Якщо так — вкажіть який. Немаю
5. Ім'я та прізвище:Ілля Загородній
6. Telegram (@):mad:Zahorodniy_21
7. Discord:illiazagorodnii
8. Вік:13
9. Ваші ідеї щодо розвитку СБУ:більше рп та різних штук
10. Чому саме Ви повинні обійняти цю посаду?я чесний та справлюсь з посадою
11. Місто проживання:Вінниця
12. Поточне спеціальне звання в СБУ:4

Денис Попіл

Генерал СБУ
Лідер
Реєстрування
4 Лип 2026
Дописи
58
Реакції
9
Бали
53
За результатами розгляду поданих кандидатур та перевірки відповідності встановленим вимогам було проведено відбір співробітників, які претендують на отримання звання майора СБУ.

Після детального розгляду кандидатур було прийнято рішення схвалити наступних співробітників:

Заявки на Майора ЗАКРИТІ

Схвалені заявки

🔹 Руслан Покропенко
🔹 Ілля Загородній

Зазначені кандидати успішно пройшли попередній відбір та продемонстрували необхідний рівень підготовки, відповідальності й дисципліни.

📌 Наступний етап: кандидати будуть допущені до подальшого розгляду кандидатур та проходження відповідної процедури призначення.
​

Денис Попіл

Генерал СБУ
Лідер
Реєстрування
4 Лип 2026
Дописи
58
Реакції
9
Бали
53
За результатами розгляду поданих кандидатур та перевірки відповідності встановленим вимогам було проведено відбір співробітників, які претендують на отримання звання майора СБУ.

Після детального розгляду кандидатур було прийнято рішення схвалити наступних співробітників:

Заявки на Майора ЗАКРИТІ

Схвалені заявки

🔹 Руслан Покропенко
🔹 Ілля Загородній

Зазначені кандидати успішно пройшли попередній відбір та продемонстрували необхідний рівень підготовки, відповідальності й дисципліни.

📌 Наступний етап: кандидати будуть допущені до подальшого розгляду кандидатур та проходження відповідної процедури призначення.
​
Відкрито донабір на звання «Майор». Бажаючі можуть подати свою кандидатуру.​

Ілля Загородній.

Новий гравець
Реєстрування
25 Вер 2026
Дописи
4
Реакції
0
Бали
3
1. Ігровий NickName:Ілля Загородній
2. Чи ознайомлені Ви з правилами проєкту, державних організацій та СБУ?Так Точно
3. Чи готові Ви нести відповідальність у разі дострокового залишення посади: Так Точно
4. Чи маєте досвід перебування на керівних посадах? Якщо так — вкажіть який. Немаю
5. Ім'я та прізвище:Ілля Загородній
6. Telegram (@):mad:Zahorodniy_21
7. Discord:illiazagorodnii
8. Вік:13
9. Ваші ідеї щодо розвитку СБУ:більше рп та різних штук
10. Чому саме Ви повинні обійняти цю посаду?я чесний та справлюсь з посадою
11. Місто проживання:Вінниця
12. Поточне спеціальне звання в СБУ:4

Віктор Громов

Новий гравець
Реєстрування
15 Сер 2026
Дописи
6
Реакції
2
Бали
8
1. Ігровий NickName:Віктор Громов
2. Чи ознайомлені Ви з правилами проєкту, державних організацій та СБУ? Так точно
3. Чи готові Ви нести відповідальність у разі дострокового залишення посади?Так, точно. без всяких сумнімів
4. Чи маєте досвід перебування на керівних посадах? Якщо так — вкажіть який.Ні, нажаль не маю, але я вважаю що я впораюсь зі своїми обов'язками.
5. Ім'я та прізвище:Желізний Михайло
6. Telegram (@): @Zeltr1x
7. Discord:zooskiytip42
8. Вік:14
9. Ваші ідеї щодо розвитку СБУ:В мене є ідея кращий співробітник тижня, я вважаю що це може мотивувати наших співробітників прагнути до цього, також можливо зробити якісь надбавкии, тобто виплата премії у двократному розмірі. чи наприклад дає змогу не здати щотижневий звіт.
10. Чому саме Ви повинні обійняти цю посаду?Я дуже хотів би спробувати осідлати цю посаду, томущо я б зміг допомогати більшій кількості людей, тобто прагнути проводити якісь квести-місії, для нових і не тільки співробітників для підняття бойового духу. також на цьому званні відкириваються нові права. з цими правами я зможу щось проводити-що зможе підняти бойовий дух наших бійців!
11. Місто проживання:м
. Київ
12. Поточне спеціальне звання в СБУ:8-(капітан) за сумісництвом Інст. ЦСО "А"

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі