Важливо СБУ | Заявки на посаду Полковника

Максім Гром

Козак
Лідер
Реєстрування
22 Чер 2024
Дописи
53
Реакції
10
Бали
53

герб1.png
Заявки на посаду Полковника Служби Безпеки України

Важливо: для подання заявки потрібно бути у лавах СБУ, та мати звання не менше сержанта (3-й ранг).

Вимоги від кандидата:
- Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями.
- Бути старше 15+ років
- Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення.
- Мати Role Play NickName за формою Ім'я_Прізвище.
- Знати правила лідерів/правила серверу/правила організацій.
- Мати можливість приділяти в день 3 години для гри.
- Мати бажання працювати в колективі, та вміння комунікувати с людьми.
- Мати базові знання про роботу фракції та розуміння її діяльності
- Мати мікрофон.
- Чітке розкриття покращених ідей для фракцій.

- 3 ранг в фракції

Форма подачі:
1. Ваш ігровий NickName, та ID:
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:
4. Чи був у вас досвід на посаді? (якщо так - розпишіть):
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
6. Ваш тег в Telegram:
7. Ваш логін в Discord:
8. Ваш справжній вік:
9. Які в вас є ідеї для фракції:
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду Полковника?:
11. Місто в якому живете:
12. Звання у організації:

Додаткова інформація:
- Дві та більше заявки від однієї людини - відмова.
- Копіювання заявки - відмова.
- Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - це відмова.
- Нікнейм повинен бути Українською мовою.

Микита Вишнецький

Подполковник | чорноморський край
Реєстрування
12 Лип 2025
Дописи
210
Реакції
118
Бали
48
1. Ваш ігровий NickName, та ID: Микита Мостовий 2734
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Саме Так!
4. Чи був у вас досвід на посаді? (якщо так - розпишіть): Два раза на майоре СБУ на 05 та зараз займаю посаду підполковника
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Микита Понятенко
6. Ваш тег в Telegram: DARSKITER_1
7. Ваш логін в Discord: advokat0483
8. Ваш справжній вік: 14 Прошу Віключення) хоть один раз очок)
9. Які в вас є ідеї для фракції: перша за все хочу навчити співробітників Законке та більше по відкриттю кп та законодавчої бази України по друге хочу проводити цікаві лекції та тренування по типу що таке СБУ та нове щось придумати та робити спільні тренування буд які по третє робити богато рп с особовим складом та зробити цю фракції СБУ сильною!
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду Полковника?: тому я відповіла людина ставлюся до роботи добре
11. Місто в якому живете: Одеса
12. Звання у о
рганізації: 13

Денис Дембрі

Головний Слідчий ДБР | Чорноморський Край
Реєстрування
20 Лис 2024
Дописи
132
Реакції
59
Бали
33
1. Ваш ігровий NickName, та ID:Денис Дембрі
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:так
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:так готовий
4. Чи був у вас досвід на посаді? (якщо так - розпишіть):
майор НПУ Д [11.11.2024-25.11.2024] майор ЗСУ [05.12.2024-13.12.2025] майор НПУ Д [15.01.2025-23.01.2025] підполковник НПУ [08.08.2025-21.08.2025] Заступник Куратора слідчого відділу [09.08.2025-21.08.2025] Полковник СБУ [22.08.2025-09.09.2025] Куратор Державного бюро розслідувань [24.08.2025-09.09.2025] Суддя окружного суду [14.09.2025-25.09.2025] Полковник НПУ [05.10.2025-19.10.2025] підполковник НПУ [28.12.2025-16.01.2026] Головний Слідчий [28.12.2025-16.01.2026] підполковник НПУ [25.03.2026-01.04.2026] Заступник керівника Корпусу Оперативної Раптової дії [26.03.2026-01.04.2026] Полковник НПУ [01.04.2026-05.04.2026] Головне Слідче Управління [01.04.2026-05.04.2026]
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Денисенко Денис
6. Ваш тег в Telegram:twix_69
7. Ваш логін в Discord:twix_67
8. Ваш справжній вік:15
9. Які в вас є ідеї для фракції:Набрати людей в фракцію,почати робити біліше рп з іншими фракціями,давати премії за гарну роботу,більш глобально працювати по орієнтуванням,співпрацювати з працівниками НПУ і облавах на ЦР,та займатись ловлею * наркоторговців* ,в також з працівниками ЗСУ на видачах повісток,покращити актив в фракції СБУ, допомагати новачкам які тільки вступили,слідкувати за дисципліною,вчити новачків системі фракції,діяльності,та в цілому допомагати особовому складу
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду Полковника?:Досвідчений,комунікабельний та є розуміння цієї посади
11. Місто в якому живете:Хмельницький
12. Звання у організації:3

Назарій Крішталь

Новий гравець
Реєстрування
8 Чер 2026
Дописи
11
Реакції
4
Бали
5
1. Ваш ігровий NickName, та ID:Назарій Крішталь 9273
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: так
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Саме так!
4. Чи був у вас досвід на посаді? (якщо так - розпишіть): 2 рази займав посада старший солдат у зсу на 07 зараз займаю лейнтенант посаду
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Крішталь Назарій
6. Ваш тег в Telegram:mad:NZRJ_K1LL
7. Ваш логін в Discord:@NZRJ_K1LL
8. Ваш справжній вік: 14 прошу віключення хочаб 1 раз побути полковником
Покращення роботи блокпостів Міжфракційні тренування Регулярна агітація та набір Суворий контроль дисципліни Організація спец-операцій
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду Полковника?: Досвід та знання структури Високий рівень відповідальності Вміння працювати з колективом Величезне бажання розвиватися
11. Місто в якому живете:Харків
12. Звання у організації: Лейнтенант

Реєстрування
6 Тра 2025
Дописи
18
Реакції
9
Бали
8
Форма подачі:
1. Ваш ігровий NickName, та ID:Андрій Лихолат 77
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:Саме так
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:Саме так
4. Чи був у вас досвід на посаді? (якщо так - розпишіть):Був на посаді Майора СБУ і Машиніста
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Андрій Лихолат
6. Ваш тег в Telegram:ponimoc
7. Ваш логін в Discord:ponimoc
8. Ваш справжній вік:14
Після прийнятя нових співробітників збирати їх всіх, після цього робити пояснувальні лекції, показувати на практиці, щоб вони змогли швидше розібратися що і як.
Підвищення рівня дисципліни та активності особового складу, проведення регулярних тренувань, лекцій та перевірок знань співробітників.
Створення агентурної мережі для збору інформації.
Перевірка законності дій співробітників під час затримань.

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду Полковника?:Я дисплінований і хочу зробити фракцію краще не тільки для працівників
11. Місто в якому живете: Одеса
12. Звання у організації: Майор 9
Чорноморський Край 07
Машиніст УЗ (11.05.2026-25.05.2026)
Майор СБУ (07.06.2026-##.##.2026)

Вова Нолан

Якби в мене були козаки — я б завоював увесь світ
Реєстрування
9 Чер 2024
Дописи
181
Реакції
228
Бали
88
1. Ваш ігровий NickName, та ID: Вова Нолан, 68
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так
4. Чи був у вас досвід на посаді? (якщо так - розпишіть): Полковник СБУ Д | 02; Полковник СБУ К | 02; Полковник НПУ | 05; Заступник Головного лікаря МОЗ К | 02
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Надам при співбесіді
6. Ваш тег в Telegram: @Nightmare_Division_Chief
7. Ваш логін в Discord: @vova046425
8. Ваш справжній вік: 17
• Створення підрозділу УВБ
• Проведення щотижневого тренінгу для ознайомлення громадян з правилами безпеки та навчання на тему "Життя в безпеці"
• Більше ідей на співбесіді
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду Полковника?: Маю гарний досвід на керівних посадах. Вмію керувати особовим складом, адже проходжу службу в закладх МО
11. Місто в якому живете: Київ
12. Звання у організації: 3

Нікіта Вінницький 07

Новий гравець
Реєстрування
21 Сер 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
6
1 Ваш ігровий NickName, та ID: Нікіта Вінницький (5611)
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Саме так
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:Завжди готовий понести покарання
4. Чи був у вас досвід на посаді? (якщо так - розпишіть): Нажаль ні
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Нікіта Кучеренко
6. Ваш тег в Telegram: @Nikita72822
7. Ваш логін в Discord: taran2120
8. Ваш справжній вік: 15
9. Які в вас є ідеї для фракції: Мої ідеї для фракції полягають у покращенні дисципліни, підготовки та взаємодії між співробітниками. Планую проводити більше практичних тренувань і тактичних занять, щоб кожен працівник був готовий до виконання службових завдань. Також хочу допомагати новим співробітникам швидше адаптуватися, пояснювати правила роботи та підтримувати високий рівень активності у фракції. Вважаю, що злагоджена командна робота та відповідальне ставлення кожного співробітника є запорукою успішної діяльності СБУ.
10. Чому саме ви повинні зайняти дану посаду ?:Я вважаю, що заслуговую на посаду полковника, оскільки маю досвід служби, відповідально ставлюся до своїх обов'язків і вмію працювати в команді. Я дисциплінований, спокійно приймаю рішення в складних ситуаціях та готовий брати на себе відповідальність. Моя мета — допомагати керівництву, підтримувати порядок у підрозділі, бути прикладом для молодших співробітників і сприяти розвитку фракції.
11. Місто в якому живете:Вінниця
12. Звання у організац : Мл Лейтенант

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі