[1] Ваш ігровий NickName: Данік Рейвен
[2] Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Саме так
[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Підполковник НПУ, СБУ(Х2)
та міністр ВС
[4] Ваше справжнє прізвище та ім'я: Кучер Даніель
[5] Ваш тег в Telegram: @reyven_ash
[6] Ваш логін в Discord: Surikat_daniel
[7] Ваш справжній вік: 14
[8] Які в вас є ідеї для фракції (Максимально розкрито):
1. Проведення заходу «День відкритих дверей»
Суть: Організувати захід для цивільних громадян та працівників інших держструктур, щоб підняти престиж СБУ та залучити нові кадри на службу.
Як це буде працювати: Буде складено план та сценарій заходу: розклад, як правильно розставити службовий транспорт на підземній парковці для виставки та які теми розказувати громадянам про службу.
Хто цим займається: Проведенням самого заходу, показом техніки та спілкуванням з людьми будуть займатися старший та керуючий склад.
Результат: До лав СБУ прийде більше нових та вмотивованих курсантів, а громадяни будуть більше поважати нашу структуру.
2. Змінна системи підготовки в НАСБ
Суть: Змінити підхід до навчання новобранців, щоб вони вчилися реальній практиці на полігоні, а не просто слухали лекції. Це допоможе уникнути порушень статуту та законів від особового складу.
Як це буде працювати: Впровадити нову методику та чіткі критерії для складання іспитів (як правильно діяти при затриманні небезпечних злочинців, як поводитися під час нападу на конвой та як вправно керувати авто в екстремальних умовах).
Хто цим займається: Навчанням новобранців та прийомом у них цих іспитів будуть займатися виключно інструктори НАСБ перед тим, як дати курсанту нове звання.
Результат: Співробітники СБУ стануть набагато професійнішими, перестануть допускати помилки під час затримань, а сама Академія працюватиме як чіткий механізм.
3. Масштабний захід «Надзвичайна ситуація» (раз на 2-3 місяці)
Суть: Раз на кілька місяців оголошувати в якійсь певній точці області режим надзвичайної ситуації. Вибирається район або місто, куди з'їжджаються екіпажі СБУ, ЗСУ та НПУ для масової перевірки транспорту.
Як це буде працювати: Співробітники держструктур збираються разом і їздять по вибраній території спільною купою на службових машинах. Вони зупиняють кожен транспортний засіб, який проїжджає повз, і проводять перевірку документів та повний обшук машини на наявність нелегалу. Усе це робиться законно з посиланням на спеціальний ордер, який заздалегідь підписує Генеральний прокурор або хтось із вищого керівництва ВРУ.
Хто цим займається: Організацією патрульних екіпажів, збором людей та безпосереднім виїздом на територію спільно займаються К/С та допомагає С/С усіх залучених фракцій.
Результат: Такий захід допоможе навести жорсткий порядок у містах, вилучити кучу контрабанди та нелегальної зброї, а також покаже
серйозний рівень командної роботи між СБУ, ЗСУ та НПУ.
[9] Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника ?:
У мене є великий досвід у держструктурах, тому мені не треба нічого довго пояснювати. Я вже був
підполковником НПУ, двічі підполковником СБУ та Міністром ВС. Я чудово знаю правила та як правильно працює старший склад. Мені не потрібен час на навчання чи адаптацію — я готовий з першого ж дня допомагати генералу та полковникам, підтримувати дисципліну серед бійців та працювати на користь фракції.
[10] Місто в якому живете: Ужгород
[11] Ваше звання у фракції: Мл. Лейтенант(5)
Підполковник НПУ 09.09.2025 - 24.09.2025
[Старший інструктор ДПП]
Підполковник СБУ 26.10.2025 - 09.12.2025
[Перший заступник ДКР]
Підполковник СБУ 18.01.2026 - 01.04.2026
[Експерт ДБР]
[Перший заступник ДБР]
Міністр ВС 13.04.2026 - 11.05.2026