Інформація СБУ | Заявки на посаду Підполковника СБУ

Артемій Нижник

Кошовий отаман
Реєстрування
2 Сер 2024
Дописи
41
Реакції
79
Бали
23
[1] Ваш ігровий NickName: Артемій Нижник

[2] Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: так

[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: так в саме Майор ДСНС майор ЗСУ майор СБУ підполковник СБУ

[4] Ваше справжнє прізвище та ім'я: Артем Васютинський

[5] Ваш тег в Telegram: @Artem14201113

[6] Ваш логін в Discord: artem_13.08.2010

[7] Ваш справжній вік: 14 але 13 серпня буде 15

[8] Які в вас є ідеї для фракції (Максимально розкрито): допомагати новим працівникам СБУ для того щоб в них було бажання працювати якщо будуть якісь конфлікти то допомагати вирішити для того щоб не було сварок у фракці їх захищати своїх працівників

[9] Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника ?: я відповідальний адекватний і всігда буду слухати інших

[10] Місто в якому живете: Могилів Подільський вінницька область

[11] Ваше звання у фракції: 4 (старший сержант)

Останнє редагування:
Реєстрування
13 Лис 2024
Дописи
64
Реакції
52
Бали
23
[1] Ваш ігровий NickName:Кирилл Житомирський

[2] Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:Так

[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?:Так

[4] Ваше справжнє прізвище та ім'я:Денис науменко

[5] Ваш тег в Telegram:q123q07

[6] Ваш логін в Discord:q123q07

[7] Ваш справжній вік:14

[8] Які в вас є ідеї для фракції (Максимально розкрито):

1. Запровадити систему премій/заохочень для о/с за хороші результати (Запровадити систему на кожного співробітника, і хто найбільше попрацював по орієнтуваннях/відкрив більше кримінальних справ і тп. і видавати хороші грошові премії)
2. Проводити тренування на полігоні, частіше проводити штурм будівлі та в загальному більше тренувань
3. Проводити спільні тренування з ЗСУ/НПУ (Тренування на території вч/ затримання озброєної групи(клановці)
4. Проводити більше РП ситуацій для о/с та або з залученням інших фракцій

[9] Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника ?:Хочу спробувати себе на цій посаді. Стресостійкий, комунікабельний, готовий розиватись в цій фракції

[10]
Місто в якому живете:Вінниця

[11]
Ваше звання у фракції:Лейтенант
P.S Пане Андре Колісник І Денис Котик Прошу Дати мені останій Шанс показати себе на посаді так в мене дуже не гарно вийшло з Майором ДСНС.. , але сталось як сталось Дякую за Увагу!

Останнє редагування:

Іван Алмазов

Швидкохід
Реєстрування
27 Кві 2026
Дописи
20
Реакції
34
Бали
18
[1] Ваш ігровий NickName: Іван Алмазов.

[2] Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Саме так.

[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Саме так.

[4] Ваше справжнє прізвище та ім'я: Іван Скороход

[5] Ваш тег в Telegram: @Vania_988

[6] Ваш логін в Discord: konvoi077

[7] Ваш справжній вік: 14 (Дуже прошу виключення!)

[8] Які в вас є ідеї для фракції (Максимально розкрито): Навчати та допомагати новобранцям приймати іспити допомагати з підвищенням їздити на ПП патрулі орієнтування слідкувати за особовим складом робити цікаві тренування лекції також більше спільних тренувань.

[9] Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника ?: Я відповідальний, активний , стресостійкий .

[10] Місто в якому живете: Київ.

[11] Ваше звання у фракції: Старший Лейтенант (7).

Ігор Соколовський |

Ігровий помічник / L СБУ | Східна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
29 Чер 2023
Дописи
237
Реакції
196
Бали
88
Результати розгляду заявок на посаду Підполковника : СБУ

Схвалені Кандидати:

Анастасія Рейн

Владислав Портовий​

Відмовлені Кандидати:

Данік Рейвін​

Артемій Нижник​

Іван Алмазов.

Кирилл Житомирський

Юрій Гаресон

Інформація:

Співбесіда на посаду Підполковника організації СБУ відбудеться 11.07.2026 о 16:30 (по технічним причинам час може бути змінений, вас про це обов'язково попередять).

Співбесіда проходитиме в офіційному Disсord каналі 3 сервера Ukraine GTA.

Всіх прошу знаходитись в каналі "Очікування обзвону" за 10 хвилин до початку співбесіди.

Також просимо змінити NickName в Discord по формі [К/ПП СБУ].

Бажаємо успіхів!

Останнє редагування:

𝕯𝖆𝖓𝖎𝖐 𝕽𝖊𝖞𝖛𝖊𝖓

𝕃𝕚𝕕𝕖𝕣 ℝ𝕒𝕧𝕖𝕟𝔽𝕒𝕞ℚ | 03
Реєстрування
9 Чер 2025
Дописи
49
Реакції
72
Бали
23
1] Ваш ігровий NickName: Данік Рейвен

[2] Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Саме так

[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Підполковник НПУ, СБУ(Х2)
та міністр ВС

[4] Ваше справжнє прізвище та ім'я: Даніель

[5] Ваш тег в Telegram: @reyven_ash

[6] Ваш логін в Discord: Surikat_daniel

[7] Ваш справжній вік: 14.5

1. Проведення заходу «День відкритих дверей»
Суть:
Організувати захід для цивільних громадян та працівників інших держструктур, щоб підняти престиж СБУ та залучити нові кадри на службу.

Як це буде працювати: Буде складено план та сценарій заходу: розклад, як правильно розставити службовий транспорт на підземній парковці для виставки та які теми розказувати громадянам про службу.

Хто цим займається: Проведенням самого заходу, показом техніки та спілкуванням з людьми будуть займатися старший та керуючий склад.

2. Змінна системи підготовки в НАСБ
Суть:
Змінити підхід до навчання новобранців, щоб вони вчилися реальній практиці на полігоні, а не просто слухали лекції. Це допоможе уникнути порушень статуту та законів від особового складу.

Як це буде працювати: Впровадити нову методику та чіткі критерії для складання іспитів (як правильно діяти при затриманні небезпечних злочинців, як поводитися під час нападу на конвой та як вправно керувати авто в екстремальних умовах).

Хто цим займається: Навчанням новобранців та прийомом у них цих іспитів будуть займатися виключно інструктори НАСБ перед тим, як дати курсанту нове звання.

3. Масштабний захід «Надзвичайна ситуація» (раз на 2-3 місяці)
Суть:
Раз на кілька місяців оголошувати в якійсь певній точці області режим надзвичайної ситуації. Вибирається район або місто, куди з'їжджаються екіпажі СБУ, ЗСУ та НПУ для масової перевірки транспорту.
Як це буде працювати: Співробітники держструктур збираються разом і їздять по вибраній території спільною купою на службових машинах. Вони зупиняють кожен транспортний засіб, який проїжджає повз, і проводять перевірку документів та повний обшук машини на наявність нелегалу. Усе це робиться законно з посиланням на спеціальний ордер, який заздалегідь підписує Генеральний прокурор або хтось із вищого керівництва ВРУ.

Хто цим займається: Організацією патрульних екіпажів, збором людей та безпосереднім виїздом на територію спільно займаються К/С та допомагає С/С усіх залучених фракцій.

[9] Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника ?:
У мене є великий досвід у держструктурах, тому мені не треба нічого довго пояснювати. Я вже був підполковником НПУ, двічі підполковником СБУ та Міністром ВС. Я чудово знаю правила та як правильно працює старший склад. Мені не потрібен час на навчання чи адаптацію — я готовий з першого ж дня допомагати генералу та полковникам, підтримувати дисципліну серед бійців та працювати на користь фракції.

[10] Місто в якому живете: Ужгород

[11] Ваше звання у фракції: 5 звання

Підполковник НПУ
09.09.2025 - 24.09.2025
[Старший інструктор ДПП]
Підполковник СБУ 26.10.2025 - 09.12.2025
[Перший заступник ДКР]
Підполковник СБУ 18.01.2026 - 01.04.2026
[Експерт ДБР]
[Перший заступник ДБР]
Міністр ВС 13.04.2026 - 11.05.2026

Останнє редагування:

Дмитро Грицьков

Поважний гравець
Реєстрування
27 Лют 2023
Дописи
345
Реакції
155
Бали
63
[1] Ваш ігровий NickName: Дмитро Грицьков

[2] Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: так

[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: так

[4] Ваше справжнє прізвище та ім'я: В ОП надам

[5] Ваш тег в Telegram: @Dangil0128

[6] Ваш логін в Discord: danjill

[7] Ваш справжній вік: 14

-Підвищити кваліфікацію співробітників
-Заохочувати людей до написання КП (шляхом премій та інших нагород)
-Покращення взаємодії СБУ з іншими структурами (шляхом спільних тренувань, патрулів, БП/ПП та інш.)
-Покращення взаємодії між підрозділами СБУ
-Введення в дію нового проекту КПКУ
-Нововведення в систему написання КП
-Нововведення в систему судоустрою/прокуратури
-Проведення корисних тренувань/лекцій по типу: "Правила затримання/порядок затримання" "Основи ККУ" "Основи КПКУ" "Основи Конституції" та інші НПА по яким працює Служба Безпеки
-Проведення спільних брифінгів з іншими слідчими підрозділами
-

[9] Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника ?: Маю дуже великий досвід на керівних посадах, терпіливий, адекватний, комунікабельний

[10] Місто в якому живете: Хмельницький

[11] Ваше звання у фракції: Мол. Лейтенант (5)

Реєстрування
12 Бер 2024
Дописи
7
Реакції
7
Бали
8
[1] Ваш ігровий NickName: Артемчик Гром

[2] Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так

[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Так

[4] Ваше справжнє прізвище та ім'я: Некрасов Артем

[5] Ваш тег в Telegram: @Artemida244

[6] Ваш логін в Discord: gromov_0

[7] Ваш справжній вік: 14

1) Набрати більше співробітників во фракцію щоб було більше активу.
2) Проведення більше тренировок та лекцію для СБУ. Буде цікаво приходити на тренировки та лекції та можуть чогось нового дізнаються.
3) Проводити агітації до СБУ та буде більше співробітників у нас.
4) Проведення день відкритих дверей.
5) Робити більше спільних тренувань, лекцій з іншими організаціями. Так можно покращити взаємодії між організаціями.
6) Проведення тренировки по типу: стрільба. Там співробітники зможуть навчитися хотяб якось стрілятися.
7) Робити тренування по типу: штурм будівлі. Там зможуть співробітники дізнатися та навчитися як штурмувати будівлі.
8) Робити тренування по типу: Боротьба з корупцією. Там співробітники будут дізнаватися як боротися з корупцією.
9) Робити тренування по типу: Розшук особливо небезпечних злочинців. Там будут співробітники дізнаватися як ловити небезпечних злочинців.
10) Робити міні івенти на гроші. Наприклад: Хто швидше затримає 5 злочинців то отримає 100к. У співробітників буде мативація затримати злочинців.
11) Робити більше БП/ПП щоб було цікаво співробітников.

[9] Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника ?: Я адекватний, активний, був куча раз на таких посадах, добрий, відповідальний.

[10] Місто в якому живете: Одеса

[11] Ваше звання у фракції: 4 (Старший сержант).

Останнє редагування:

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі