Розглянуто СБУ Илюха Миллер

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Валерий777

Козак
Реєстрування
5 Лис 2024
Дописи
28
Реакції
20
Бали
6
1Мой ник Валерий Ярмак
2 Ник сотрудника Илюха Миллер
3 Суть:Прошу обеснить данного затруднительно за что он на меня накинул кайданки и потом питался убрать мой автомобиль и что за Ало он что с другом говорит
4:доква

Реєстрування
29 Гру 2024
Дописи
188
Реакції
152
Бали
88
1Мой ник Валерий Ярмак
2 Ник сотрудника Илюха Миллер
3 Суть:Прошу обеснить данного затруднительно за что он на меня накинул кайданки и потом питался убрать мой автомобиль и что за Ало он что с другом говорит
4:доква
На зв'язку Заступник лідера СБУ і так як ця скарга написана проти мого співробітника хочу залишити свій коментар. 1 В момент цієї ситуації я знаходився в спец зв'язку і так зване "Ало" було адресовано не вам а мені. 2 на що хотів звернути увагу що вас попереджали покинути ЦУ СБУ але ви цього не записали тому якщо є повний відео доказ цієї ситуації надайте його для ознайомлення. Також прошу адміністрацію звернути увагу на те що дана людина вже подає другу скаргу на працівників СБУ і як на мене це спроба помститися організації за те що його звільнили за порушення статуту і внесли в чорний список

Останнє редагування:

Валерий777

Козак
Реєстрування
5 Лис 2024
Дописи
28
Реакції
20
Бали
6
Заступник лидера мене байдуше на сбу так как у сотрудника должна бить фиксация прошу предоставить так как я бил афк и начал запись с того момента а что он хотел мою машину убрать это тоже помста 🤣

lлюха Міллер

Новий гравець
Реєстрування
7 Гру 2024
Дописи
6
Реакції
1
Бали
6
Заступник лидера мене байдуше на сбу так как у сотрудника должна бить фиксация прошу предоставить так как я бил афк и начал запись с того момента а что он хотел мою машину убрать это тоже помста 🤣
Вітаю , були затримані за Статею 45. Проникнення на закриту територію чи об'єкт зі спеціальним режимом , виб краще скінули відео доказ там де я вас затримав і обяснив защо ви були затримані , також могли показати як ви спіцяльно зашли в афк вас на камері видно шо ви ворушили мишкой , і за тримав я вас до того як ви зашли в афк :) тобто це мона щитати як ухід від рп

Реєстрування
29 Гру 2024
Дописи
188
Реакції
152
Бали
88
В ситуації з автомобілем мій співробітник її не пошкодив і не присвоїв можливо випадково натиснув клавішу F так як вона знаходиться близько до інших клавіш руху

Реєстрування
29 Гру 2024
Дописи
188
Реакції
152
Бали
88
На зв'язку Заступник лідера СБУ і так як ця скарга написана проти мого співробітника хочу залишити свій коментар. 1 В момент цієї ситуації я знаходився в спец зв'язку і так зване "Ало" було адресовано не вам а мені. 2 на що хотів звернути увагу що вас попереджали покинути ЦУ СБУ але ви цього не записали тому якщо є повний відео доказ цієї ситуації надайте його для ознайомлення. Також прошу адміністрацію звернути увагу на те що дана людина вже подає другу скаргу на працівників СБУ і як на мене це спроба помститися організації за те що його звільнили за порушення статуту і внесли в чорний список
Також після недавніх подій я наказав усім співробітникам щоб були більш уважними в відвідуваннях ЦУ СБУ громадянами України і якщо в людини немає поважної причини на перебування затримувати їх за відповідною статтею

Валерий777

Козак
Реєстрування
5 Лис 2024
Дописи
28
Реакції
20
Бали
6
Так тому шо я вишел и увидел что он делает если ви не глухонемой то ви услышите что там он сказал а что это ваша машина так что он знал и намерено садился в мою машину там дистанция била от другой прошу вас пересмотреть внимательно ошибки не могло бить

Валерий777

Козак
Реєстрування
5 Лис 2024
Дописи
28
Реакції
20
Бали
6
Вітаю , були затримані за Статею 45. Проникнення на закриту територію чи об'єкт зі спеціальним режимом , виб краще скінули відео доказ там де я вас затримав і обяснив защо ви були затримані , також могли показати як ви спіцяльно зашли в афк вас на камері видно шо ви ворушили мишкой , і за тримав я вас до того як ви зашли в афк :) тобто це мона щитати як ухід від рп
Можете предоставить докозателства

lлюха Міллер

Новий гравець
Реєстрування
7 Гру 2024
Дописи
6
Реакції
1
Бали
6
Так тому шо я вишел и увидел что он делает если ви не глухонемой то ви услышите что там он сказал а что это ваша машина так что он знал и намерено садился в мою машину там дистанция била от другой прошу вас пересмотреть внимательно ошибки не могло бить
Шановний я думав що це мій автомобіль , в мене є схожий автомобіль на ваш мені дали його в оренду , і я подумав шо це мій і сів шоб авто не пропало , бо думав шо моє

Валерий777

Козак
Реєстрування
5 Лис 2024
Дописи
28
Реакції
20
Бали
6

Олександр Великов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
28 Лис 2024
Дописи
292
Реакції
254
Бали
123
Вітаю!
З співробітником буде проведена бесіда на рахунок його неуважності.
На вашому відео не видно повної ситуації, якщо є повний відеодоказ, переподайте скаргу.
Скоріше за все вас взяли в кайданки та вивели з ЦУ СБУ за те що ви не хотіли покидати данне приміщення.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі