Розглянуто СБУ | Костя Хомс; Жора Андріанов | Nonrp + MG

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максім Ломбардо

Адміністратор | 02 Server | 4lvl
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
460
Реакції
575
Бали
98
1. Нікнейм гравця: Костя Хомс; Жора Андріанов
2. Особистий нікнейм: Максім Котигорошко
3. Суть скарги: Катались біля вч і вирішили перевірити цих геніїв на знання РП, як виявилось, Костя Хомс не знає що таке МГ а може перший раз про це чує, а Жора Андріанов в нас обладатель сверх-здібностей і може говорити через вікна двох машин, тим самим порушивши NonRP, ви уявляєте?
Підсумки, не все так погано але й не дуже добре,з цієї гальорки виявився найрозумнішим хлопчиком Влад Запорожченко, він там написав, але в /b чат і я ним пишаюся -від нього порушень не побачив) А Кості Хомсу прошу видати догану, якщо він високий ранг)
4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 04.05.2023

Ловели Скайл

Dark-Angels??
Реєстрування
15 Гру 2022
Дописи
22
Реакції
5
Бали
8
1. Нікнейм гравця: Костя Хомс; Жора Андріанов
2. Особистий нікнейм: Максім Котигорошко
3. Суть скарги: Катались біля вч і вирішили перевірити цих геніїв на знання РП, як виявилось, Костя Хомс не знає що таке МГ а може перший раз про це чує, а Жора Андріанов в нас обладатель сверх-здібностей і може говорити через вікна двох машин, тим самим порушивши NonRP, ви уявляєте?
Підсумки, не все так погано але й не дуже добре,з цієї гальорки виявився найрозумнішим хлопчиком Влад Запорожченко, він там написав, але в /b чат і я ним пишаюся -від нього порушень не побачив) А Кості Хомсу прошу видати догану, якщо він високий ранг)
4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 04.05.2023
Хочу сказати, що вікна відкриті) Якщо не бачиш)

Рома Горгота

01|Центральна Україна|
Реєстрування
11 Вер 2022
Дописи
448
Реакції
72
Бали
33
Вітаю, шановний гравець, працівники просто підїхали подивитись чи є хтось в авто, тому не бачу тут ніяких нон Рп дій, але гравець Костя Хомс отримує покарання у вигляді муту на 30хв по причині MG
Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі