Розглянуто СБУ |Костя Хомс; Річард Великий; Алекс Македонський; Жора Андріанов | DM; DM car; Nonrp добив

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максім Ломбардо

Адміністратор | 02 Server | 4lvl
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
460
Реакції
575
Бали
98
1. Нікнейм гравця: Костя Хомс; Річард Великий; Алекс Македонський; Жора Андріанов
2. Особистий нікнейм: Максім Котигорошко
3. Суть скарги: Їхав біля ВЧ, обдивлявся мітки які доступні для кланів, щоб в подальшому зробити скріни та вкласти в групу клану, після чого ця "недорозвинута гальорка" по другому не назвеш, мало того шо стріляли по машині, так шей не затримали, а почали знаєте, так паскудно як та криса в підвалі з спини заходити, не залишили жодних шансів, я рахую що це не нормально, коли їздять гальоркою і дм-лять)
Прошу максимально їх наказати, від себе напишу, що вони порушили
Всі четверо - DM/DM car
Річард Великий - добив після моєї смерті, це чітко видно на фрапсі
Алекс Македонски - після моєї смерті, провокація на мої емоції в гч
4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 03.05.2023

Костя Ролекс

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Вер 2022
Дописи
126
Реакції
64
Бали
31
Я можу відповісти за наші дії дуже просто. З того часу як вийшло оновлення одразу на ЗСУ було дуже багато нападів, був МДМ прям на території. ЗСУ запросило допомоги у НПУ та СБУ. Ми приїхали і там був апокаліпсис якийсь. Тому було прийнято рішення, що якщо людина заїзжає на підлягающу територію ЗСУ то ми маємо право відкрити вогонь на ураження, цю ідею підтримали всі, так як пакувати озброєних людей які їздять пачками не варік. Якщо людина приїхала до точок де можна перелізти то я думаю вона це зробила не просто так або не случайно. Тому ми їздили і охороняли підлягающу територію ЗСУ!

Максім Ломбардо

Адміністратор | 02 Server | 4lvl
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
460
Реакції
575
Бали
98
Я можу відповісти за наші дії дуже просто. З того часу як вийшло оновлення одразу на ЗСУ було дуже багато нападів, був МДМ прям на території. ЗСУ запросило допомоги у НПУ та СБУ. Ми приїхали і там був апокаліпсис якийсь. Тому було прийнято рішення, що якщо людина заїзжає на підлягающу територію ЗСУ то ми маємо право відкрити вогонь на ураження, цю ідею підтримали всі, так як пакувати озброєних людей які їздять пачками не варік. Якщо людина приїхала до точок де можна перелізти то я думаю вона це зробила не просто так або не случайно. Тому ми їздили і охороняли підлягающу територію ЗСУ!
Та яка різниця з тими рішеннями, ти хоть поняв шо ти написав? Я людина з нелегал.орг, де ти собі це придумав про рішення
Мені до глибокуї "дупи" ваші рішення, на форумі, ні в дс, не було написано/розписано про ці правила.
Ви подивіться на себе, ви ведете себе в грі як макаки, розумієте це?!!?! Навіть ми себе так не ведемо!
Наприклад зараз побачить якись новачок який тільки-но почав грати на цьому проєкті, мій відкат, він побачить, що тут реально якись хаус твориться, і ви думаєте, що він продовжить грати при такому хаусі?!
Якщо ви не збігаєтесь зі мною думками, пробачте - ви клоуни

Роман Пічкур

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
21 Січ 2023
Дописи
260
Реакції
119
Бали
48
Вітаю Шановний Гравець!
Беру Вашу скаргу на розгляд!

Роман Пічкур

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
21 Січ 2023
Дописи
260
Реакції
119
Бали
48
Вітаю Шановний Гравець!
Працівники СБУ м.Харкова такі як :Костя Хомс; Річард Великий; Алекс Македонський; Жора Андріанов.Отримають догану за порушення статуту МВС.
Гарної Гри!
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі