Розглянуто СБУ// Кііт Хаісон та Стив Хевву// НонРп, НонРп drive

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ігор Вівсянка

Активний
Реєстрування
30 Чер 2023
Дописи
83
Реакції
11
Бали
8
  1. Нікнейм гравця:Стив Хевву,Кііт Харісон
  2. Особистий нікнейм:Ігор Вівсянка
  3. Суть скарги:Тайм коди в кінці . Їхав нікого не чіпав на всій швидкості в мене врізається спеціально я меневрував він спеціально в мене повернув тим самим зламав мені авто.Я дальше собі їду на сканії потом він мене переслідує , я вихожу спитати чи є проблеми він проїхав по тратуарі по траві виходить з авто та б'є мене тайзером,приїжає його друг та вони везуть мене в нпу без паспорта виписують мені розшук та без поверхневого обшука виписали мені розшук а носіння забороненої та наркотичних засобів. Тайм коди- вдарив в авто спеціальнно - 00:03 в 01:40 проїжає по траві , 02:33 повторне НонРп драйв, 03:18 НонРп драйв від Кііта Харіосона, 04:50 виписав розшук про носіння забороненої зброї та накротиків без обшука, і беез паспорта.
  4. Докази (скріншот/відео):тут
  5. Дата порушення:24.07.23

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Вітаю
Запрошу докази в працівника СБУ

На розгляді

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Переглянувши вашу скаргу , та поспілкувавшись з працівником СБУ , хочу вам повідомити:

NonRP Drive зі сторони працівників СБУ був мінімальний , тому з гравцем Кііт Харрісон [10144] та Стив Хевву [2104] буде проведена бесіда.

Також я запросив докази ваших порушень , за які вам було видано 3 статті у гравця Кііт Харрісон [10144], на що гравець мені відповів що у нього цих доказів немає, тим самим порушивши "Правила державних організацій", а саме пункт 3.4 "При затриманні / арешті / обшуку гравця / авто за протиправні дії гравці державних фракцій зобов'язані мати відеозапис та зберігати його протягом 48 годин з моменту інциденту."
Виходячи з даної ситуації виношу наступний вердикт:
- Гравець Кііт Харрісон [10144] отримує покарання за порушення "Правил державних організацій"
/jail 100 хвилин , також з гравцем буде проведена бесіда.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі