Розглянуто СБУ К // Артем Згорток // Безпідставне обвинуваченя + Затримання без відігровки + Порушеня правил затриманя + Розшук без первірки+ NonRP

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Євген Шмідт♔

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
601
Реакції
287
Бали
68
  1. Нікнейм гравця: Артем Згорток
  2. Особистий нікнейм: Юрій Волошин
  3. Суть скарги:
    1) Тайм-Код: 00:00 - 03:20 - Співробітник СБУ К почав без вагомих на те причин стверджувати про те, що я його "МАЙЖЕ" збив та про те, що я знаходжусь в стані наркотичного сп'яніння без будь яких перевірок.
    P.S. (Якщо вірити кожному моєму слову, перепрошую за вбивство 35-го президента сполучених штатів Америки, п.Джона Кенеді).
    2) Тайм-Код: 03:30 - 04:10 - Співробітник СБУ К затримав мене, але по незрозумілим на те причинам я не почув "відчинив двері автомобіля, посадив зловмисника, зачинив двері автомобіля".
    3) Тайм-Код: 03:30 - 12:10 - Міранда зачитана не була. Адвокат запропонований не був. Перекладач запропонований не був. У орієнтуванні я не знаходився, тому на адвоката право мав!
    4) Тайм-Код: 10:35 - 12:11 - Спочатку мені було запропоновано надати документ, який посвідчує мою особу, але в зв'язку з тим, що я знаходився у кайданках, а співробітник СБУ К навіть не зняв з мене хоч одну з них, я апріорі не міг би це зробити - надати свої документи. Далі співробітник завдяки планшету видає мені штраф, не маючи будь-яких даних про мою особу. В подальшому співробітник таким же чином без отримання даних про мою особу видає мені розшук за статтею "порушення порядку" ст. 1.2.
    5) NonRP - Співробітник СБУ К видає статті та розшук без з'ясування особи вагомими на те способами (перевірка документів, перевірка особи по відбиткам пальців)

P.S. Звернення до вельмишановного Генералісимуса служби безпеки міста Київ пана Віталія Ющика, з усією повагою до вас дуже прошу звернути увагу на моє звернення. Я розумію, що ви навчаєте своїх співробітників по своєму прикладу, але ж я маю надію, що хоч хтось в країні має працювати правильно та добросовісно. Тому, будь ласка, надайте можливість комусь іншому, а не вам, навчати правильним принципам роботи початковий особовий склад служби безпеки України міста Київ, можливо хоч в такому випадку фракція СБУ м.Київ буде подавати гідний приклад для країни. Дякую, Слава Україні - смерть ворогам.
  4. Докази (скріншот/відео): ** ТУТЬ **
  5. Дата порушення: 04:10 - 04:24 20.04.2024

Віталій Ющик

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
6 Сер 2023
Дописи
315
Реакції
692
Бали
153
Вік
32
Шановна адміністрація, зі співробітником буде проведення інструктивні заняття та проведено бесіду.
Також прошу зауважити в покарати гравця за порушення правил проекту
7.30, 7.34,
а також правила форуму а саме пункт 4.1 і 4.2.
Чекаємо відповіді від шановної адміністрації.

Aлекс Македонський

НПУ | Центральна Україна
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
152
Реакції
107
Бали
48
Вітаю!

Гравець Артем Згорток [68062] отримає покарання у вигляді - /jail 60 Причина: NoNRP.

(Також з співробітником буде проведено бесіду, та видано догану!)

Гравець Юрій Волошин [180660] отримає покарання у вигляді - /jail 30 Причина: NoNRP.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі