Зачинено СБУ К | Владислав Станкевич, Влад Опанасенко | Нон РП + Перетятг РП в свою сторону

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Назарка??

Активний
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
128
Реакції
19
Бали
18
  1. Нікнейм лідера/заступника: Влад Опанасенко, Владислав Станкевич ?
  2. Особистий нікнейм: Назарка Хюстон ?
  3. Суть скарги: Я стояв нікого не чіпав і тут підходять вони двоє, Влад Опанасенко заковує мене хоча в мене немає ні розшуку ні статтей ведуть в вертоліт далі відігрують що нібито знайшли наркотики і так далі хоч причини на підозру не було [Порушення статуту 2.21, 2.23, 3.7 + перетяг РП в свою сторону]
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://youtu.be/qGuux3Fm06c
    Таймкоди: 00:00 Пов'язали І 00:37 Відігровка того що я є в орієнтуванні хоча мене там немає (ЧАТ) І 2:38-3:36 відігровка обшуку типу знайшли наркотики (перетягують РП в свою сторону бо 1 раз Невдало 2 раз Вдало і вони не спробували 3 раз) І 3:38-4:00 Відіграли перевірку речовини в середині зіп пакету сказали що можнав вважати її наркотиками І 5:02 Відіграв встановлення особи (Сканер відбитків) І 5:17 Написав міранду І 6:31 неадекватні висловлювання з їх сторони І 7:08-7:18 Сказав що викликав адвоката хоча напевно скоріш усього адвоката ніхто не викликав І 9:05 Неадекватні висловлювання І 9:55 Ще раз обшукали мене (Сказали що на перцовий балончик треба дозвіл) І 10:08-10:17 Почав ще щось відігравати але не всі слова правильні І 10:29-10:42 Зняв відбитки пальців з зброї І 11:26 відіграв, звірив відбитки на зброї та мої відбитки І 11:48 Почав виписувати розшук
  5. Дата походження: 15.01.2024

👑Андрій Репецький👑

06| Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
3,153
Реакції
1,077
Бали
253

Вітаю, шановний гравець, розглянувши вашу скаргу хочу вам повідомити всі її деталі:

1. Так порушення є , що вас взяли в кайданки без відігрування - з приводу цього проведу бесіду.

2. Ви сидячи в літаку почали погрожувати співробітникам форумом та казати оффтоп. Якщо ви не знали то якщо ви комусь кажете на форум то за це вже можна отрмати покарання, з приводу оффтоп - забудьте його не має.

3. З приводу обшуку та знайдення наркотиків - Владислав спочатку перевірив вашу ліву кешеню та там нічого не знайшов , після перевірив праву і там вже знайшов - тому тут порушень не бачу.

4. З приводу відбітків пальців та встановлення вашої особистості - також порушень не побачив.

5. Знову ж таки з вами вічливо спілувалися на , що погрожували деморганом та варном - з вашої сторони це важається порушенням.

6. Після того як вас посади до гвинтокрилу та ви закричали - Ви важаєте це адекватною поведінкою ? Я важаю , що ні.

7. З приводу поганих висловів від Влада Опанасенко - проведу з нии бесіду.

8. Адвоката викличають через рацію. Тобто пишуть у міжфракційну рацію - Адвокат зв'язок і тоді він вже приїде, звичайно якщо він буде в області.

На відео я побачив гарну роботу сбу , так в деяких моментах це було не добре - але я проведу з приводу цього. Також побачви від вас постійні погрози. Тому прошу вас більше так себе не поводити - тому , що за такі погрози також існує покарання.

Скаргу зачинено.

Гарної гри та приємного настрою на UKRAINE GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі