Зачинено СБУ К | Державне Бюро Розслідувань | №21122024 | 38 ККУ | CLOSED

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Моджахед Саламанка

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Жов 2023
Дописи
88
Реакції
75
Бали
33
dlya-zsu-peredadut-700-kg-trotylu-yakyj-dbr-vyluchyla-u-pryvatnogo-pidpryyemstva-z-harkivshhyn...png

Головна Інформація
Статус: ВІДКРИТО.
Дата відкриття: 21.12.2024
Головний слідчий: Моджахед Саламанка
Слідча група:
Моджахед Саламанка, Даніїл Духов

Опис

21 грудня 2024 року приблизно о 22:10 Полковник СБУ м.Київ Моджахед Саламанка перебував на спец. Завданні. Зайшовши на центральний ринок, він знайшов особу яка торгує вогнепальною зброєю, за що передбачана кримінальна відповідальність в статті 38 ККУ.

Фігуранти справи
Ім*я: Даня Коба
Статус: на волі
Додаткова інформація: Фіолетовий костюм BIGNESS, чорні окуляри, чорна кепка.

Докази

доказ №0001

Хід розслідування

В процесі.
Полковник СБУ.К - Моджахед Саламанка
Підпис: Salam

Останнє редагування:

Моджахед Саламанка

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Жов 2023
Дописи
88
Реакції
75
Бали
33
dlya-zsu-peredadut-700-kg-trotylu-yakyj-dbr-vyluchyla-u-pryvatnogo-pidpryyemstva-z-harkivshhyn...png

Протокол
о результатах експертизи

Я, Полковник СБУ м.Київ-Моджахед Саламанка, маючи відеоматеріали для проведення експертизи, провівши дослідження відеоматеріалів.

Встановив

22 грудня 2024 року, у 18:20 було проведено експертизу матеріалів, вилучених у свідка кримінальної справи №21122024. Експертиза проходила у складі працівників МВС- Моджахед Саламанка, Ігнат Пілігріні

Результати експертизи
за результатами експертизи виявилось що це М4

Відеозапис експертизи
доказ №0002

Полковник СБУ м.Київ - Моджахед Саламанка

Останнє редагування:

Моджахед Саламанка

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Жов 2023
Дописи
88
Реакції
75
Бали
33

Протокол
о результатах експертизи

Я, Полковник СБУ м.Київ- Моджахед Саламанка, маючи відеоматеріали для проведення експертизи, провівши дослідження відеоматеріалів

Встановив

22 грудня 2024 року, у 18:10 Було проведено експертизу відеоматеріалів, вилучених у свідка кримінальної справи №26022024. Експертиза проходила у складі працівників МВС- Моджахед Саламанка, Ігнат Пілігріні

Результати експертизи:

Встановлено особу порушника, ним виявися - Даня Коба

Відеозапис експертизи
доказ №0003

Останнє редагування:

Моджахед Саламанка

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Жов 2023
Дописи
88
Реакції
75
Бали
33

Рапорт
Про виявлення ознаків злочину

Опис

Я, Полковник СБУ м.Київ- Моджахед Саламанка, доповідаю про те, що: 21.12.2024, 2024 року приблизно о 22:10 полковник СБУ м.Київ Моджахед Саламанка був на спецзавданні , зайшовши на центральний ринок він побачив особу, яка продає предмет схожий на зброю, та придбав його.

По результатом експертизи:

Це вогнепальна зброя м4

Документація

доказ №0001
доказ №0002
доказ №0003

На підставі вищевикладеного, прошу слідчий орган порушити кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого статтею № 38 ККУ.

Моджахед Саламанка

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Жов 2023
Дописи
88
Реакції
75
Бали
33

Постанова
про порушення кримінальної справи та прийняття її до провадження

Я, Полковник СБУ м.Київ Моджахед Саламанка , розглянувши повідомлення про злочин №21122024, що надійшов від полковника Моджахеда Саламанки та матеріали перевірки

Встановив

Я, Полковник СБУ м.Київ Моджахед Саламанка, доповідаю про те, що: 21.12.2024, o 22:10 Полковник СБУ м.Київ Моджахед Саламанка був на спецзавданні , зайшовши на центральний ринок він побачив особу, яка продає предмет яка схожа на зброю, та придбав її. По результатом експертизи: Виявилось що це М4.

Беручи до уваги, що є достатні дані що вказують на ознаку злочину, передбачиних статтею №38 ККУ.

Постановив

1) Порушити кримінальну справу за ознаками злочину, передбачених статтею № 38 ККУ.
2) Кримінальну справу прийняти до свого провадження та розпочати розслідування.

Моджахед Саламанка

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Жов 2023
Дописи
88
Реакції
75
Бали
33

Повістка про допит
Повістка про допит, кому: Даня Коба
Надаю копію документа: Повістка

Даніїл Лаурен♡

?
Активний гравець
Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
843
Реакції
1,131
Бали
153
dlya-zsu-peredadut-700-kg-trotylu-yakyj-dbr-vyluchyla-u-pryvatnogo-pidpryyemstva-z-harkivshhyny-1-14.png

СХІДНА УКРАЇНА, ДНІПРО,
ДЕРЖАВНЕ БЮРО РОЗСЛІДУВАНЬ.
24/12/2024.
ПРОТОКОЛ
допиту підозрюваного

Я, Заступник Директора ДБР/Підполковник - Даніїл Духов, 24 грудня 2024 року, допитав підозрюваного у справі №21122024.

Ім'я та прізвище допитуваного: Даня Коба
Дата народження: 24.05.2000
Місце проживання: Фортес Хаус
Громадянство: Українець
Місце роботи або навчання: Безробітній
Контактний номер: +17184164

Під час допиту вдалося встановити наступне: Особа давала неправдиві свідчення, у зв'язку з цим допит був закінчений.
(a) Відеоматеріал №1:
video
Заступник Директора ДБР/Підполковник - Даніїл Духов
Підпис: Д.Духов

Даніїл Лаурен♡

?
Активний гравець
Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
843
Реакції
1,131
Бали
153
dlya-zsu-peredadut-700-kg-trotylu-yakyj-dbr-vyluchyla-u-pryvatnogo-pidpryyemstva-z-harkivshhyny-1-14.png

СХІДНА УКРАЇНА, ДНІПРО,
ДЕРЖАВНЕ БЮРО РОЗСЛІДУВАНЬ.
19/12/2024.

ПОСТАНОВА
про арешт підозрюваного та взяття під варту

Я, Заступник Директора ДБР/Підполковник - Даніїл Духов, доповідаю про затримання громадянина Східної України. 24 грудня 2024 року, фігуранта кримінальної справи - Даню Кобу було заарештовано та взято під варту.

ВІДЕОМАТЕРІАЛ З МІСЦЯ ЗДІЙСНЕННЯ ДІЙ:
(a) Відеоматеріал №1: video

Заступник Директора ДБР/Підполковник - Даніїл Духов
Підпис: Д.Духов

Моджахед Саламанка

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Жов 2023
Дописи
88
Реакції
75
Бали
33

Постанова
про передачу кримінальної справи до прокуратури

Я, Полковник - Моджахед Саламанка, розглянувши матеріали кримінальної справи №21122024, під страхом лжесвідчення

Встановив
У ході проведення слідчих заходів, після збирання доказів було доведено провину підозрюваного.

Постановив
1. Передати кримінальну справу №21122024 на розгляд прокуратури Східної України з подальшою передачею до суду.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі