Відмовлено СБУ К, НПУ К//масові порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дан Гост

Активний
Реєстрування
18 Тра 2023
Дописи
303
Реакції
107
Бали
48
1. #6788800, 6855026, 6751777, 6850276
2. Дан Гост
3. їхав на кв взять фуру попрацювати їду і тут накидують пурс як мені сказав співробтник сбу ''я вийшов з больки і мені сказали прописать твоє айді'' я так розумю це нон рп далі за мною приїхав один сбушник я почав по ньому стріляти і він вдарив мене тайзером а це вже порушення правил держ а саме 28. Заборонено використовувати електрошокер для затримання/нейтралізації гравця під час того, як він стріляє зі зброї. (Догана) потім свіробітник сбу #6788800 без відігровки видав мені рандомний розшук і ще з цього смійявся потім як на мене то це 22. Заборонено проявляти поведінку, неналежну працівнику державних організацій.(Попередження/Догана) далі вони мене відв'язали я подумав що можна йти і пішов сідати в фуру а не тут то била вони почали стріляти по моїй машині навіть якщо я і втікав на їхню думку то якщо не помиляюсь то стріляти можна тільки по колесам а вони стріляли по кузову і тим самим могли завдати мені шкоди а це правило держ 15. Заборонено застосовувати вогнепальну зброю щодо громадян, не маючи законних підстав.(Догана/Звільнення) йдемо далі я почав відбиватись одного навіть вбив а потім мене вдарили тайзером ну а це вже знову правило держ 28. Заборонено використовувати електрошокер для затримання/нейтралізації гравця під час того, як він стріляє зі зброї. (Догана) потім мені засунули кляп за те що я ''багато говорю'' цікаво а тепер що вже говорити нічого не можна?) я вважаю це грубими порушенням зі сторони як сбу так і нпу і це не в перший раз тому прошу їм видати покарання не тільки деморган та інш а і догани і звільнення бо за декілька годин деморгану та попереджень нічого не зміниться. коди: 1.14-1.18 накинув пурс нон рп. 1.40 зупинка 1.46 тулево та 28. Заборонено використовувати електрошокер для затримання/нейтралізації гравця під час того, як він стріляє зі зброї. (Догана) + неадекватні висловлювання а це 22. Заборонено проявляти поведінку, неналежну працівнику державних організацій.(Попередження/Догана) 1.50-5.45 просто розмова. 5.50 приїхали нпу 6.26 видали розшук без рп 6.34 відпустили 6.40 сів в фуру та їду і по мені стріляють всі разом 6.51 забрав одного та вдарили тайзером а тепер увага мене тайзером вже вдарили а по рп відігровці він тільки почав його діставати також 28. Заборонено використовувати електрошокер для затримання/нейтралізації гравця під час того, як він стріляє зі зброї. (Догана) 7.48 найкраща міранда в світі та кляп без причини. Впринципі на цьому все надіюсь данних порушників покарають згідно правил держ та правил серверу а не як завжди просто деморган і порушуйте далі.
4. тик
5. 22.07.2024

Віталій Скоропад

Західна Україна
Реєстрування
12 Жов 2022
Дописи
473
Реакції
145
Бали
48
Вітаю, розглянувши Ваше скаргу виношу вердикт:

Не підлягає розгляду:

• Фрапс більше 5 хвилин і без тайм коду розгляду не підлягає;
  • Неадекватний зміст скарги (музика, текст, неадекватна назва доказів, тощо);
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі