Зачинено СБУ К | Руслан Недосеков | порушення РП процессу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мегатрон Керрі

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
22 Лют 2024
Дописи
124
Реакції
380
Бали
68
Форма подачі скарги:
  1. Нікнейм гравця: Руслан Недосеков
  2. Особистий нікнейм: Гарік Клиптоманов
Суть скарги:
Справа є такою, Руслан Недосеков являючись Підполковником СБУ м. Київа не ознайомлений з РП процесом.
Ця людина на мене відкрила кримінальну справу без прямих доказів мого прямого порушення(нанесення фізичного врєду Полковнику СБУ м. Києва.)
Яке саме порушення РП процессу :
Перше: На Відео видно мій нік через системний виклик поліції, мене на відео не видно, ні де я знаходився, ні де я стріляв.
Друге: При проведенні РП експертизи, не було жодної відігровки команди "/try" яка дуже як раз таки підходить під цю справу.
Третє: Згідно з правил ведення Кримінальної справи, повинен бути обшук. Обшука наразі не було.
Всі докази будуть у цій темі!
  1. Докази (скріншот/відео):
    1. доказ це відео додане як свідоцтво про скоєння злочину. тик
    2. Це відео доказ проведення РП експертизи без відігровки команди "/try" тик
    3. Силка на кримінальне провадження в котрому немає доказів будь якого обшуку. тик
  2. Дата порушення: 15.03.2024

Ренат Краснов

03|Східна Україна.
Реєстрування
12 Кві 2023
Дописи
180
Реакції
64
Бали
33
Вітаю. Якщо Ви ознайомитесь з 20 статею кримінально-процесуального кодексу, то ви побачите, що відігрування /try не є обов'язковою дією.
З приводу доказів. Доказ, в якому видно нікнейм гравця через виклик поліції, може розцінюватись як РП доказ, при проведенні експертизи (що було здійснено).
Тому спираючись на вище сказане спростування ваших звинувачень, можу висунути думку, що це ви не ознайомлені з РП процесом, та законодавчою базою.
З приводу обшуку. Згідно КПК для проведення обшуку повинні бути підстави. Підстав для цього не було, відповідно обшук не був проведений.

Останнє редагування:

Таісія Фенікс

Cхідна Україна
Активний гравець
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
910
Реакції
522
Бали
98
Вітаю, шановний гравець,

Порушень щодо кримінальної справи немає. Ви можете оскаржити рішення в суді.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі