Розглянуто СБУ К | Таран

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
1 Кві 2023
Дописи
59
Реакції
29
Бали
21
1.Нікнейм лідера/заступника: Владислав Станкевич

2.Особистий нікнейм: Артем Нетупський

3.Суть скарги:Ми з напарником рухалися в патрулі в місті Бориспіль,з одного авто невідомий чоловік з вікна декілька разів стрільнув в патрульне авто.Після того я включив спец сигнали і ми розпочали переслідування.Після деякого часу порушник заїхав на територію м.Київ. Ми рухалися по мосту на правий берег Києва, продовжуючи переслідування за правопорушником,на мосту в нас врізається авто,після чого перекриває нам рух,ігноруючи нашу вимогу,а саме пропустити службовий транспорт.З авто вийшов Владислав Станкевич,не предсавившись ,не показавши посвідчення починає розказувати те що ми порушили юрисдикцію (хоч у нас переслідування та в такому випадку дозволено заїзжати на територію іншого міста, також прошу зазначити те що на форумі діє стара юрисдикція,яка діє між Містами Дніпро та Харків, а не Дніпро та Київ) та заїхали на території іншого міста без повідомлення про це.Також даний лідер їздить на особистому транспорті і каже що йому це дозволено за статутом, хоч порушує пункт 6.2 статуту СБУ.Прошу провести бесіду з лідером та видати відповідне покарання за таран службового авто та перешкоджання діяльності НПУ м.Дніпра.

4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео):

5. ТМ коди: 20:56 початок ситуації,21:15 включає музику в гс;21:25 стрільба по патрульному авто;21:30 початок погоні;21:39 починає підрізати;24:35 кінець ситуації

6. Дата походження:01.01.2024

Останнє редагування:

Владислав Станкевич

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
28 Тра 2023
Дописи
250
Реакції
418
Бали
123
Вітаю, вельма шановний пане Артем Нептунський, хочу вам відповісти на вашу дуже зрозумілу та корисну скаргу. Давайте розпочнемо з ОТЗ по формі,якщо вже в жалобі цитували статут тоді чому ви не процитували що спецпідрозділи СБУ мають можливість пересуватись на особистому транспортному засобі?
1704306095978.png
Ідемо далі,стосовно юрисдикції ,навіть якщо нам її ще не зробили, це не поясняює ваше порушення етики , чому працівники СБУ м.Дніпро , завжди вчасно повідомляють про заїзд в територію Києва, а ви вирішили просто покататися собі в інше місце,без доповіді та повідомлення. Завчасно я вас зупиняв як поліцію міста Київ, том ви й були взяти мною в маневр тиски, я перекрив вам рух спочатку сзаду потім спереду. Вас я зупинив тому що ваш відкритий вогонь,порушував усі норми використання зброї, коли людина вже поїхала з зони вашої видимості , ви продовжували відкривати вогонь, ви не додумались переконатися в тому що ви порушуєте четвертий розділ стаття 10 частина 4, а саме хочу вам процитувати
1704306065698.png

Останнє редагування:

Коді Дюфрейн

Кошовий отаман
Реєстрування
22 Тра 2023
Дописи
80
Реакції
57
Бали
33
а ну раз "маневр тиски" то він мабуть видалить скаргу

Реєстрування
1 Кві 2023
Дописи
59
Реакції
29
Бали
21

Вітаю, вельма шановний пане Артем Нептунський, хочу вам відповісти на вашу дуже зрозумілу та корисну скаргу. Давайте розпочнемо з ОТЗ по формі,якщо вже в жалобі цитували статут тоді чому ви не процитували що спецпідрозділи СБУ мають можливість пересуватись на особистому транспортному засобі? Переглянути вкладення 164368 Ідемо далі,стосовно юрисдикції ,навіть якщо нам її ще не зробили, це не поясняює ваше порушення етики , чому працівники СБУ м.Дніпро , завжди вчасно повідомляють про заїзд в територію Києва, а ви вирішили просто покататися собі в інше місце,без доповіді та повідомлення. Завчасно я вас зупиняв як поліцію міста Київ, том ви й були взяти мною в маневр тиски, я перекрив вам рух спочатку сзаду потім спереду. Вас я зупинив тому що ваш відкритий вогонь,порушував усі норми використання зброї, коли людина вже поїхала з зони вашої видимості , ви продовжували відкривати вогонь, ви не додумались переконатися в тому що ви порушуєте четвертий розділ стаття 10 частина 4, а саме хочу вам процитувати Переглянути вкладення 164367
Доброго вечора. Якщо для вас підрізати,скоїти ДТП, прервати погоню та скоїти загрозу життя - це маневр, то я навіть не знаю, що вам сказати. Гарного вечора.

👑Андрій Репецький👑

06| Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
3,153
Реакції
1,077
Бали
253
Вітаю , порушень не побачив. Юрисдикції не буде - далі можна лише попереджувати про те що ви заїхали на іншу територію. З лідером проведу бесіду.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі