Кірюха Шевчук
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 24 Січ 2023
- Дописи
- 244
- Реакції
- 260
- Бали
- 68
ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ
Статус: CLOSE
Дата відкриття: 13/11/2024.
Головний слідчий: Кирил Фасоль
Слідча група:Мерд Хевву
ОПИС
Керівником ГСУ здійснюється досудове розслідування кримінального провадження №120242461700056 від 13.11.2024, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст 111 КК України України
Досудовим розслідуванням встановлено, що Максим Миргородський з паспортним номером "19085" працівник Служби безпеки України м.Дніпро,
Сьогодні 13.11.2024 коли ми були на БП з НПУ К та НПУ Д побачили людину в формі директора ЗМІ після чого я подійшов до них та той сказав я зрозумів взятки ви не берете тому ви пройшли перевірку але заявки на засекречену перевірку в нього не було,потім сфотографувавши його пробив в планшеті і виявилось що він сержант СБУ Д ,тим самим звинувачується в скоєнні кримінального правопорушення передбаченого ст 111 КК України України, та порушення правил проведення перевірок а саме 4, та 5 пункти.
ФІГУРАНТИ СПРАВИ
Іʼмя:Максим Миргородський
Статус:Підозрюваний
Додаткова інформація: Паспортний номер:19085
ДОКАЗИ
Кримінальне провадження:тиць
Відео-доказ:тиць
Повідомлення про підозру
Відсторонення від обов'язків та заборона на звільнення
Повістка на допит
ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ
Справу відчинено
Написано повідомлення про підозру
Написано наказ про відсторонення від обов'язків
Написано повістку на допит
Та передано керівництву підозрюваного
Керівник ГСУ
Генерал Служби безпеки України м.Київ
Кирил Фасоль
Статус: CLOSE
Дата відкриття: 13/11/2024.
Головний слідчий: Кирил Фасоль
Слідча група:Мерд Хевву
ОПИС
Керівником ГСУ здійснюється досудове розслідування кримінального провадження №120242461700056 від 13.11.2024, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст 111 КК України України
Досудовим розслідуванням встановлено, що Максим Миргородський з паспортним номером "19085" працівник Служби безпеки України м.Дніпро,
Сьогодні 13.11.2024 коли ми були на БП з НПУ К та НПУ Д побачили людину в формі директора ЗМІ після чого я подійшов до них та той сказав я зрозумів взятки ви не берете тому ви пройшли перевірку але заявки на засекречену перевірку в нього не було,потім сфотографувавши його пробив в планшеті і виявилось що він сержант СБУ Д ,тим самим звинувачується в скоєнні кримінального правопорушення передбаченого ст 111 КК України України, та порушення правил проведення перевірок а саме 4, та 5 пункти.
ФІГУРАНТИ СПРАВИ
Іʼмя:Максим Миргородський
Статус:Підозрюваний
Додаткова інформація: Паспортний номер:19085
ДОКАЗИ
Кримінальне провадження:тиць
Відео-доказ:тиць
Повідомлення про підозру
Відсторонення від обов'язків та заборона на звільнення
Повістка на допит
ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ
Справу відчинено