Розглянуто СБУ К//197100

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роберт Стоун

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
17 Сер 2024
Дописи
289
Реакції
276
Бали
83
1.нікнейм порушника:Назар Базар ID197100
2.особистий нікнейм:Егор Шевчук
3.суть скарги:Я побачив як сбу поїхало по нон рп драйв я поїхав за ним хотів поцікавитися він почав сразу відійдіть на 30 метрів і тд потім дав мені перше попердження та 5 секунд щоб я уїхав с парковки хотя я не розумію чого я там не мав права стояти я йому загрози для життя не ніс та дав тільки перше попердежння та мало часу та зразу затримав потім в нпу почав приплитати адміністрації та якийсь бан ніби я себе видаю за адміністарції хотя я просто хотів поцікавитися чому поїхав по нон рп драйв потім питань немає почав конфісковувати зброю та в мене стався виліт та ще віз мене до нпу без спец сигналів та просто так порушував він мог скоїти велике дтп
4.докази(відео/скріншот):клац
5.дата порушення:24.12.2024
тамй-коди

0:23 він поїхав по нон рп драйв
1:41 затримав
3:29 почав затрагувати адміністрацію хотя я в нього просто запитав і я себе не видав за адміністратора ніде
p.s вибачаюсь за неякісний звук на початку потім він нормалізувався

Останнє редагування:

Юрій Оттоман

Кентік | Центральна Україна 01
Активний гравець
Реєстрування
4 Бер 2023
Дописи
701
Реакції
428
Бали
68
Вік
20
Вітаю
Розглянувши скаргу виношу вердикт

Співробітник отримає покарання у вигляді /jail 8 NonRp Drive
А також ви отримаєте /jail 8 NonRp Driver
Згідно 17 статті закону про СБУ
Співробітник може обмежувати територію до 30 метрів якщо він відчуває небезпеку за своє життя, співробітник попросив вас покинути територію, проте ви в свій час використовували оффтоп та не відігравали ситуацію, везли вас зі спец сигналами, що видно на вашому відкаті як міняється положення мигалок на авто
З приводу спілкування співробітника згоден, була проведена бесіда
З приводу конфіскації зброї, на доказах цього не побачив
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі