Розглянуто СБУ К //90001//

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

❤ Валерія Макрен ❤

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
41
Реакції
50
Бали
21
1.Нікнейм гравця: Олександр Чічіков
2.Особистий нікнейм: Валерія Освальд
3.Суть скарги: Співробітники СБУ К Стрім Снайп Нон рп Тем-код (0:31-0:50)-(3:49-4:45)-(5:39-8:43)
4.Докази (скріншот/відео):тик
5.Дата порушення 06.08.2024

Олександр Рошен

Новий гравець
Реєстрування
19 Бер 2023
Дописи
8
Реакції
2
Бали
6
Бажаю здоров'я.Я знову вже в друге пояснюю що керувався наказами напарника тому,що він старший позванню.Я можу це підкріпити тим що на відео зображено те що ми приїхали на тойоті кадрів яка доступна з третього порядкового звання.На той момент я був 2 порядове звання і не мій керувати автомомбілем. Тобто мій напарник зкерував авто до центрального ринку а потім до МОЗ К.Мій напарника Стьопа Абсолют знаходиться в дані.Тому я можу сказати що це доказ.Тому , що він порушив правила серверу.
Адміністрація прошу віднестись з розумінням.Я просто патрулювання і виконував накази.

❤ Валерія Макрен ❤

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
41
Реакції
50
Бали
21
Бажаю здоров'я.Я знову вже в друге пояснюю що керувався наказами напарника тому,що він старший позванню.Я можу це підкріпити тим що на відео зображено те що ми приїхали на тойоті кадрів яка доступна з третього порядкового звання.На той момент я був 2 порядове звання і не мій керувати автомомбілем. Тобто мій напарник зкерував авто до центрального ринку а потім до МОЗ К.Мій напарника Стьопа Абсолют знаходиться в дані.Тому я можу сказати що це доказ.Тому , що він порушив правила серверу.
Адміністрація прошу віднестись з розумінням.Я просто патрулювання і виконував накази.
Незнання правил не звільняє від відповідальності.

Максім Ломбардо

Адміністратор | 02 Server | 4lvl
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
460
Реакції
575
Бали
98
Вітаю шановний гравець!
Гравець 90001 отримає warn за NonRP Держ.
Гравець Акізавчик Грозний(185355) отримає jail на 120 DM in GZ
Також, хочу зауважити, що відео повинно бути в хорошій якості 720p та вище.
Дякую за звернення, приємної гри :)

Розглянуто.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі