Назар Щадило
Поважний гравець
- Реєстрування
- 15 Лис 2023
- Дописи
- 240
- Реакції
- 120
- Бали
- 88
- Нікнейм гравця: Рома Перец, Ігор Хоффманс
- Особистий нікнейм: Назар Щадило
- Суть скарги: мене зупинили працівники СБУ К, підійшов працівник Роман Перець придставився але не показав своє посвідчення- 00:26, після чого він сказав причину зупинки "Ваший автомобіль знаходится в орієнтуванні" але коли я був в МВС я ніде не чув таких причин-00:32, потім він сказав надати паспорт та тех паспорт але вони зупинли бо автомобіль в "Орієнтувані" то тоді трба давати тех. паспорт а не паспорт-1:10, після того він сказав що їм адміни дозволили робити таку РП але вони для підвищення треба людей садити і з цьою видуманою РП вони тормозят клановцов і в них завжди рошук- 1:59, тепер до Майора СБУ: він сказав що докази надаємо адвокату- 3:49, потім він сказав що автомобіль не знаходится в орієнтуванні я б міг поїхати вони дізнались ту причину по якій зупинили але він просить паспорт- 4:19, тепер він затримав мене я попросив адвоката щоб вони показали докази що моє авто було в орієнтуванні він відмовився але на 3:49 він сказав що докази надає тільки адвокату: 6:46. І на мою думку таке рп це тупо бо вони зупиняють тільки кланівців бо в них рошук для підвищення і тд. я садять їх.
- Докази (скріншот/відео):тик
- Дата порушення: 13.08.2024