Відмовлено СБУ К

tyomkA

Отаман
Реєстрування
31 Жов 2024
Дописи
66
Реакції
26
Бали
21
1.961
2.Денис Травка
3.Суть скарги :Велика кількість порушень з його сторони
4. Докази:(
) нажаль там дуже багато порушень,тому не можу написати тайм-коди
5.08.01.2025

Алік Начальство

Хозяин клановцев
Реєстрування
6 Лис 2022
Дописи
377
Реакції
143
Бали
46
Фрапс обрізаний, прошу дочекатись поки я залью опру, година - дві. Відео тягнеться 15 хв

Останнє редагування:

Алік Начальство

Хозяин клановцев
Реєстрування
6 Лис 2022
Дописи
377
Реакції
143
Бали
46
Все що нижче то тайм-коди.
Почнемо з початку. Перший фрапс "ТИК"
2:11 - невідома особа на автомобілі починає таранити, трапляється ДТП після чого ми розпочинаємо погоню. По РП після кожного ДТП на автомобілі будуть сліди ДТП.
2:57 - бачимо схожий транспорт з ознаками ДТП.
3:06 - бачимо через відсутність дверей особу, а саме чоловік невисокого зросту, синя футболка та чорна маска "Хижак" та красні фари.
3:20 починає навмисно знову таранити той самий Т/З
3:58 - в нас зламався автомобіль, приймаємо рішення побігти за ремкою.
4:48 - приїхав автомобіль схожий за ознаками на вказаний вище, який сбив спеціально мене, з якого виходить особа, яка підходить під опис вищевказаної особи, яка вчинила вищевказаний злочин.
Тобто ми маємо автомобіль з пошкодженнями, однакові фари, та ту саму людину.
5:10 - арешт особи.
8:20 - пояснили людині за що саме затримали
9:00 - міранда
12:20 - приїхали до НПУ. Далі переходимо на другий фрапс.

Другий фрапс "ТИК"
2:25 - просимо викликати адвоката працівників НПУ К.
5:15 - бачимо, що адвокат відповів та йому надали координати куди їхати, зафіксований час 12:07:48, згідно правил порядку затримання очікуємо 3 хвилини на прибуття.
8:00 - зафіксовано час 12:11:35, пройшло 3 хвилини, адвокат не прибув та не попередив про затримання. Продовжуємо процесуальні дії, а саме встановили особу через відбитки пальців, видали їй розшук та доставили до камери ІТТ.
Згідно цього розділу :
8) Якщо особа захотіла скористатися своїми правами, надаєте людині можливість на це:
Примітка 1: Якщо адвокат не відповідає протягом 2 хвилин, то переходимо до наступного пункту.
Примітка 2: Якщо адвокат не прибуває протягом 3 хвилин, то переходимо до наступного пункту.

Також прошу звернути увагу, що це є співробітник НПУ К (6)

P.S. Дозвіл на спільне патрулювання в мене є від полковника, оскільки я склав усі атестації.

Останнє редагування:

Еліс Скакун

Кошовий отаман
Реєстрування
25 Січ 2024
Дописи
266
Реакції
77
Бали
73
Вітаю , розглянувши вашу скаргу , виношу наступний вердикт :

Тривалість фрапсу більше 5 хвилин, при умові якщо фрапс більше 2 хвилин потрібно вказувати тайм коди порушень.
З правилами подачі скарги можете ознайомитись тут.
[Відмовлено]

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі