Схвалено СБУ К

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Буданович

Новий гравець
Реєстрування
14 Сер 2024
Дописи
5
Реакції
1
Бали
6
  1. Нікнейм лідера/заступника:Володимир Ромаюк
  2. Особистий нікнейм:Андрій Буданович
  3. Суть скарги: Я подав рапорт на переведення лідер СБУ к схвалив мене звільнили по причині перевід до СБУ к я приїхав в СБУ к після чого лідер СБУ к послав мене і відмовив в переведенні після того як мене звільнили
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 17.02.2025

Останнє редагування:
Реєстрування
5 Чер 2024
Дописи
42
Реакції
12
Бали
53
  1. Нікнейм лідера/заступника:Володимер Романюк
  2. Особистий нікнейм:Андрій Буданович
  3. Суть скарги: Я подав рапорт на переведення лідер СБУ к схвалив мене звільнили по причині перевід до СБУ к я приїхав в СБУ к після чого лідер СБУ к послав мене і відмовив в переведенні після того як мене звільнили
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 17.02.2025
Прошу зауважити я не посилав данного громадянина, також я не являюсь Володимером Ромаюком я Володимир Ромаюк.
Якщо данна особа стверджує що я його посилав хай надасть докази данних слів. Відмовив рапорт через те що коли ми проводили набір в суботу 15.02.2025 об 18:10 почалась НС ми мусили покинути місце набору та зайняти БП але цей громадянин нам заважав під час БП а саме: перешкоджав проведенню, без перервно їздив до нас після перевірки документів. Після БП нажаль ми не змогли продовжити набір. На наступний день я провів набір перед тим об 14:25 повідомив населення про те що буде проходити набір об 16:00. Данна особа на набір не явилась.

Андрій Буданович

Новий гравець
Реєстрування
14 Сер 2024
Дописи
5
Реакції
1
Бали
6
Прошу зауважити я не посилав данного громадянина, також я не являюсь Володимером Ромаюком я Володимир Ромаюк.
Якщо данна особа стверджує що я його посилав хай надасть докази данних слів. Відмовив рапорт через те що коли ми проводили набір в суботу 15.02.2025 об 18:10 почалась НС ми мусили покинути місце набору та зайняти БП але цей громадянин нам заважав під час БП а саме: перешкоджав проведенню, без перервно їздив до нас після перевірки документів. Після БП нажаль ми не змогли продовжити набір. На наступний день я провів набір перед тим об 14:25 повідомив населення про те що буде проходити набір об 16:00. Данна особа на набір не явилась.
Якщо я катався на бп будь ласка покажіть докази мені інтересно як я катався якощо я 2 години чекав вас щоб ви продовжили набір

Микола Ткач

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
2,036
Реакції
635
Бали
238
Вітаю,розглянувши вашу скаргу,виношу вердикт: Вас буде відновлено у фракцію СБУ Дніпра. Щодо ситуації з переводом: лідер надав вам відповідь вище.
Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі