Розглянуто СБУ К

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Верніка Репо

Новий гравець
Реєстрування
15 Січ 2025
Дописи
7
Реакції
1
Бали
6
  1. Нікнейм гравця: Мадара Сопранов
  2. Особистий нікнейм: Арсеній Задорожний
  3. Суть скарги: нон рп дії (не злив лідера, просто зафіксовано порушення)
  4. Докази (відео): тут
  5. Дата порушення:17.02.2025
  6. тайм коди: 1:10(проведення обшуку посеред коридору, а не в спеціально облаштованій кімнаті), 1:35-2:05(людина відмовляється звільнити мені руки що б я показав ліцензію під предлогом що вона спішить, а також не проводить повну рп відігровку) 3:30 (посадив по причині нанесення тяжкої шкоди здоров'ю, а в 1:35 була вказана зовсім інша причина затримання)
  7. прошу переглянути відкат лідера

Мадара Сопранов

Поважний гравець
Реєстрування
4 Тра 2023
Дописи
103
Реакції
249
Бали
68
Адреса
100
  1. Нікнейм гравця: Мадара Сопранов
  2. Особистий нікнейм: Арсеній Задорожний
  3. Суть скарги: нон рп дії (не злив лідера, просто зафіксовано порушення)
  4. Докази (відео): тут
  5. Дата порушення:17.02.2025
  6. тайм коди: 1:10(проведення обшуку посеред коридору, а не в спеціально облаштованій кімнаті), 1:35-2:05(людина відмовляється звільнити мені руки що б я показав ліцензію під предлогом що вона спішить, а також не проводить повну рп відігровку) 3:30 (посадив по причині нанесення тяжкої шкоди здоров'ю, а в 1:35 була вказана зовсім інша причина затримання)
  7. прошу переглянути відкат лідера
Згоден нада знімать його, злітає з посади тіп за то шо тебе пожалів і не забрам емки😣

Денис Тимошик

Полковник НПУ | Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
2,259
Реакції
4,055
Бали
253
Вітаю.
Порушень від лідера не побачив,він діяв в межах своєї компетенції.
З приводу вашої ліцензії, документ на зброю котрий є у грі це тільки для відігравання РП,щоб у вас не конфіскували зброю потрібно мати затверджену ліцензію на форумі. Подайте заявку на отримання ліцензіії дотримуючись вимог - [Посилання] після схвалення ви будете мати законну підставу носити та використовувати її.
Також хочу нагадати що за злив лідера можна отримати покарання згідно правил UKRAINE GTA.
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі