Розглянуто СБУ К

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

♣Artur Faretti♣

D.Faretti my love <3
Реєстрування
12 Січ 2024
Дописи
507
Реакції
357
Бали
123
  1. Нікнейм лідера/заступника: 52960
  2. Особистий нікнейм: Артурчік Фаретті
  3. Суть скарги:Їду ( зутстрічна смуга) . Проїжджий співробіник служби безпеки України, розвертається та зупиняє мене. В мегафон говорит те, що мій автомобіль у розшуку, я зупиняюсь, він говорить вийти з автомобілю з піднятими руками , вийшов з авто . підходить співробітник Служби безпеки України , при наданні посвідчення він закриває власне звання та фотографію мов через те, що в його такому підрозділі. Підставами для того, щоб перевірити мої документи, він називає військовий стан, проте це не є законною підставою для перевірки документів та зупинки ТЗ.
    Далі він називає мені те що в мене авто знаходиться в повоному тонуванні( авто без тонування можна побачитина відео) , те що їхав по зустрічній та авто знаходиться без реєстраційного номеру . Тобто фактична причина для зупинки мого транспортного засобу є те що я порушив АКУ .Але ж СБУ не працює за АКУ

Безумовно, під час військовго стану у разі якщо я викликаю підозру то мене можуть зупинити . Проте дана інформація не розповсюджується на данну ситуацію, адже в законі про військовий стан невказано жодного пункту про те що якщо громадянини викликають підозру то їх можна зупиняти . Після чого йому гововорю про статтю прописана в законі про Службу Безпеки України . Він назвав статтю 5.1

5.1. . Служба для виконання покладених на неї завдань вживає заходів реагування на правопорушення, визначених у Кримінальному Кодексі України, на підставі та у порядку, визначених законом.

в Статті чітко вказано Кримінальний кодекс , проте я не порушив жодної статті кримінального кодексу, лиш адміністративного .

Далі вже говорю за те що в мегафон сказав що мій автомобіль в розшуку, через що мене співробітник затримує. Не назвавши статті затримання, не зачитавши міранду він повіз мене до відділку У відділку він вже назвав причину затримання та зачитав міранду, проте відповідно до КПКУ це повинно казати одразу під час затримання( якщо є рейд то можна у відділку) . До цього по ньому відкрили вогонь , та він не скидаючи газ стріляє з водійського місця ( багоюз) .

Також під час перевезення мене до відділку він неодноразово сам порушив ПДР , їхав по зустрічній смузі , червоне світло, перевищення швидкості .
    У відділку забрав такі речі як :

Шишка петрушки - 947шт - 300.000 грн

м4 ( 90п. - 7шт.) - 140.000 грн

м4( 90п. -5шт.)-100.000 грн

м4(120п. 1 шт.)- 25.000 грн

Снайперська гвинтівка (20п. 6 шт.) - 180.000 грн

Петрушка ( золото 1 шт.) - 9.000 грн

Так як зупинка та затримання були безпідставними прошуті повернути мені суму в розмірі 754.000 грн .
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Таймокди
    00:03 накинув пурс без причини
    00:50 при наданні посвідченні закриває фотографію та посаду , причину назвав те що він у секретному підрозділі
    1:45 запросив документи, неназвавши жодної законної підстави за якими б СБУ могла запросити мої документи
    4:40 - питаю про законні підстави , він назвав статю 5.1 . Але ця стаття розповсюджується виключно на АКУ.
    4:54 неповажне ставлення до громадян та звертається на " ти" чим порушує вже субординацію.
    5:40 запитав стосовно авто в розшуку, закував . Примітка : до цього він не робив жодних попереджень те що є якась певна кількість поперджень від нього про надання паспорту та не сказав що даю останнє попердження .
    5:50 Багоюз( стрілє з водійського місця паралельно газує)
    6:10 - Порушення ПДР , проїзд на червоне світло + перевищення швидкості явне

Відео тут

5. Дата походження: 07.03.02025

Вкладення

• mta-screen_2025-03-07_15-42-45.png
    mta-screen_2025-03-07_15-42-45.png
    1.2 Mб · Перегляди: 67
  • mta-screen_2025-03-07_15-42-47.png
    mta-screen_2025-03-07_15-42-47.png
    1.1 Mб · Перегляди: 65

Мартін Морган

ГС Держ у відставці | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2024
Дописи
1,874
Реакції
1,749
Бали
213
На розгляді.

Мартін Морган

ГС Держ у відставці | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2024
Дописи
1,874
Реакції
1,749
Бали
213
Вітаю, розглянувши Вашу скаргу, передивившись докази з вашої сторони та зі сторони співробітника СБУ, виношу таке рішення:

1. Зупинка вашого транспортного засобу була правильна, але пояснена працівником не вірною підставою.

2. Надання документу відбулось та працівник СБУ вірно попердив, що має право закривати деяку інформацію на підставі того, що він працює на секретний підрозділ. Але факт подачі документу відбувся. Те, що ви його не переглянули у грі - це інше питання.
3. Документи було запрошено від працівника СБУ з не правильною підставою.
4. Неповажне ставлення дійсно присутнє. Також, помітив таке ставлення і до вас на відеодоказі співробітника СБУ.
5. Щодо багоюзу - це порушення правила "NonRP", а не багоюзу.
6. Порушення ПДР дійсно присутнє.
7. Так як на вашому відеодоказі не видно кількість патронів на відповідній зброї, яку у вас було вилучено під час обшуку, то гравець поверне лише ті речі, які були побачені у відповідній кількості на відеодоказі співробітника СБУ. Це буде петрушка та шишки.

Роблячи загальний висновок зі всіх попередніх коментарів:

Гравець 52960 отримає покарання: 6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 30 хвилин.

Також, гравець отримає догану [1\3] та попередження [1\2] за скоєні дії, які порушують внутрішні правила СБУ.

Та, гравець поверне грошову компенсацію за Петрушка ( золото 1 шт.) - 9.000 грн та Шишка петрушки - 947шт - 300.000 грн. Тобто, загальна сума становить 309.000 грн.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі